rafałek 09.05.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Czy ktoś może buduje Asię z garażem z Horyzontu?http://www.domnahoryzoncie.pl/2/index.php?page=projekty&sub=asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 23.06.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 JA mam zamiar budowac! Mam nadzieje ,ze juz nie dlugo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 24.06.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Ja właśnie szukam kogoś, kto już zbudował ASIĘ z garażem z Horyzontu. Podoba mi się rozkład pomieszczeń, ale chciałbym zobaczyć ten dom gdzieś "na żywo", zanim zakupię projekt. Może znacie kogoś, kto już zbudował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia-28 01.07.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja znalazłam Asię w "Domy w stylu" jest identyczna i też mi się b.podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 06.08.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 za dwa tygodnie rozpoczynamy budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 22.10.2003 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 A ja dopiero planuje rozpoczecie w przyszlym roku, ale uwazam ze projekcik jest super (przynajmniej na papierze-bo na zywca nie widzialem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 16.11.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Jak juz pisalem jestem zdecydowany na budowe "Asi", ale chcialbym obnizyc podloge w salonie (jakies dwa stopnie)-bedzie optycznie wiekszy, z tarasu nie bedzie tyle stopni do ogrodu, powinno to polepszyc kontakt z natura, co wy na to, czy to warte zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEKP1 19.12.2003 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 na wiosnę zaczynam budowę domu ( asia z garażem)?czy ktoś już może wybudowałnapiszcie[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 28.12.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 Nasz AAsia juz stoi ale bez garazu za to ma fajny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEKP1 14.01.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 MAM MAŁE PYTANIE DO SALAMANDRY O KOLOR DACHU ,OKIEN I ELEWACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 09.02.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 dachowka Brass celtycka koler ceglasty a okna beda zloty dab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 10.02.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Hej salamandra! Moja drug połowa też myśli o takich kolotach (i to na takim samym domku) może byś przysłała jakąś fotkę albo zdradziła tajemnicę gdzie to jest, to chętnie zobaczymy na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 13.02.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 okna jeszcze nie sa wstawione dopiero po wylewkach czyli za jakies 2 miesiace .Ale jak juz beda to zrobie zdjecie i wam przysle.Domek stoi w woj.podkarpackim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 13.02.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 16.02.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 na podkarpacie to się raczej nie wybierzemy, ale fotkę jak najbardziej poproszę jeżeli masz jakieś krytyczne uwagi co do projektu to też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.02.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Witam - Slamandra i inni budowniczowie "Asi".Asia jest fajna, ale:1) sypialenka na dole (środkowa) trochę za mała - 9 m2, czy nie lepiej zrobić dwie większe?2) pokoiki na górze malutkie i bez łazienki (2 razy po 10 m2) - czy te wymiary pokoi to w obrysie podłogi czy pow. tzw użytkowa? To są główne zastrzeżenia.Poza tym ten dach kopertowy - wprawdzie nie jest duży - ale mało miejsca w pokojach.Napiszcie czy braliście to pod uwagę i co zmieniliście w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 16.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 jak już wcześniej pisałem wprowadzam kilka zmian1)podłoga w salonie obniżona o 30 cm2)wejście do sypialni przez salon (przez to większy środkowy pokój)3)użytkowe poddasze wykorzystam jako strych (z doświadczenia wiem, że nawet dla 2+2 wystarczy parter 4)no i "najważniejsze" dla mojej żony: wykusz w salonie dla złamania prostej bryły domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEKP1 02.03.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 CZEŚĆ SALAMANDRA NASZE ASIE BĘDĄ ZBUDOWANE NIEDALEKO OD SIEBIE WOJ-PODKARPACKIE JEST DOŚĆ WIELKIE MOŻESZ OKREŚLIC DOKŁADNIEJ MIEJSCE BUDOWY NASZA ASIA BĘDZIE STAŁA W DĘBICY PS: WEJŚCIE DO SYPIALNI BĘDZIE TAKŻE Z SALONU ZAMIAST DRZWI BALKONOWYCH W SALONIE BĘDZIE DUŻE OKNO DRZWI BALKONOWE PRZENIESIONE NA INNĄ ŚCIANE SCHODY NA GÓRE BĘDĄ WYKONANE Z GARAŻU DOM KRYTY BLACHODACHÓWKĄ KOLOR CEGLASTY OKNA BRĄZ TYNK KOLOR PIASKOWY MA BYĆ ŁADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 03.03.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 WITAM WSZYSTKICH SYMPATYKOW asi!!!!!!!!!! Moja asia jest nieco skromniejsza od waszych ,bo nie ma garazu!!!!!! Niestety fundusze za male na takie szalenstwo.W srodku malo zmian ,tzn zrezygnowanie z wc miedzy kuchnia a salonem,troszeczke za to powiekszylismy lazienke, a pozatym schody wejsciowe do domu na przeciwko drzwi wejsciowych(dzieki temu taras bedzie bardziej funkcjonalny) Stalowa Wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mexicola 07.03.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam wszystkich miłośników Asi. Na razie tylko się przymierzam. Czy ktoś może powiedzieć coś o kosztach w stanie surowym zamknietym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts