ecoTomek 17.03.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 W mim przypadku stan surowy otwarty wychodzi jakieś 110000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 21.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 stan surowy otwary 60tys bez garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 22.03.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 no to niezła różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 27.04.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 coprawda ja liczyłem wszystko , czyli:-YTONG (później tylko tylko zwykły tynk cementowo-wapienny)-posadzka na gruncie-przyłącza: prąd, woda, gaz, -szambo-wszelkie koszty papierkowe związane z rozpoczęciem budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEKP1 29.04.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 włąśnie wylaliśmy fundamenty wyszło superpod koniec maja ruszamy ze ścianamijak na razie jes okkosz stanu zamknietego około 90000ma być ładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMEKP1 29.04.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 włąśnie wylaliśmy fundamenty wyszło superpod koniec maja ruszamy ze ścianamijak na razie jes okkosz stanu zamknietego około 90000ma być ładnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 06.05.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 słuchajcie,a może ktoś ma jakieś zdjęcia, proszę o przysłanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 09.05.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 zdjecia wysle ci na priva za pare dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaS 23.05.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 WitamJa prawdopodobnie za miesiąc rozpocznę budowę Asi z garażem.Bardzo ciekawa jestem ja wygląda ona realnie. Jeśli mogę, to też bardzo proszę o zdjęcia Twojego domku.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 02.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ogłaszam wszem i wobec, że dostałem pozwolenie na budowę (po dokładnie rocznych staraniach) i z tego powodu tak się ucieszyłem, że zaraz je podarłem podczas kserowania. Czy to nie jakiś zły znak??? PSna szczęście po zrobieniu kopii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 15.07.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Gratuluję,gratuluję!!!! Nowe zdjęcia wyślę nie długo!!!!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregi26 21.07.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Witam,jestem z mielca.Bardzo spodobała sie nam Asia.Jednak przed zakupem chciałbym zobaczyc "na zywo" Asie.Czy byłaby mozliwosc obejrzenia domków?Widziałem na forum zew są budowane w Stalowej woli i w Debicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 23.07.2004 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witam kolejnego sympatyka wątku ASIna moje zdjęcia jeszcze trochę musisz poczekać (za miesiąc stan zerowy, za rok reszta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 06.09.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 widzę, że w grupie ASI cisza jak makiem, trochę ją zmącę - u mnie są już ściany fundamentowe, czyli: wyszedłem ponad ziemię,zrobiłem parę przepustów instalacyjnych, zasypałem piachem, zagęściłem, rozplanowałem zwały ziemy po całej działce i zostawiam to do wiosny aby ruszyć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saLD 07.09.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 witamasia jest sympatyczna a dla chetnychj mam kilka uwag prze budowaniem 1. sugeruje wiatrolap jako osobne nieogrzewane zewnetrzne z cienkimi sciankami pomieszczenie i zdecydowanie bez garderoby - zimne ubrania caly chlod przez cienkie scianki wchodzi do domu - nieenergooszczedne rozwiazaniewykozystac mozna podcien na prawdziwy wiatrolap a przynajmniej akcent wzbogacajacy jest uzasadniony2. a w holu porzadna garderoba3. w zyciu!! nie nalezy robic wc-tu pomiedzy kuchni a jadalnia / salonem!!!"0" intymnosci w fizjologii!!4. schody mozna lepiej rozwiazac i niekoniecznie wchodzic komus na glowe w salonie ale powiedzmy ze "co kto lubi"5. sypialania rodzicow - osobna!!! i nie kolo pokoju dziecka albo zamienic nr 7 z nr 8 albo nr 6 z nr 9 i bedzie ok6. garaz wyrownalbym z bryla kuchenno-salonowa, zyskuje sie mozliwoswci innego zaaranzowania wejscia do domu (niekoniecznie z butami do jadalni kuchennej) i pomieszczenie gospodarcze na potrzeby utrzymania dzialki, samochodu etc pozdrawiam i zycze w powodzeniu budowania asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 07.09.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 witam asia jest sympatyczna a dla chetnychj mam kilka uwag prze budowaniem 1. sugeruje wiatrolap jako osobne nieogrzewane zewnetrzne z cienkimi sciankami pomieszczenie i zdecydowanie bez garderoby - zimne ubrania caly chlod przez cienkie scianki wchodzi do domu - nieenergooszczedne rozwiazanie wykozystac mozna podcien na prawdziwy wiatrolap a przynajmniej akcent wzbogacajacy jest uzasadniony 2. a w holu porzadna garderoba 3. w zyciu!! nie nalezy robic wc-tu pomiedzy kuchni a jadalnia / salonem!!! "0" intymnosci w fizjologii!! 4. schody mozna lepiej rozwiazac i niekoniecznie wchodzic komus na glowe w salonie ale powiedzmy ze "co kto lubi" 5. sypialania rodzicow - osobna!!! i nie kolo pokoju dziecka albo zamienic nr 7 z nr 8 albo nr 6 z nr 9 i bedzie ok 6. garaz wyrownalbym z bryla kuchenno-salonowa, zyskuje sie mozliwoswci innego zaaranzowania wejscia do domu (niekoniecznie z butami do jadalni kuchennej) i pomieszczenie gospodarcze na potrzeby utrzymania dzialki, samochodu etc pozdrawiam i zycze w powodzeniu budowania asi czy masz jakieś doświadczenia z ASIĄ na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaS 02.10.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 Witam wszystkich budujących lub planujących budowę Asi. Ja jak na razie obsypuję fundamenty. Mam nadzieję ze zdąże przed mrozami. Zdecydowaliśmy się na Asię z garażem i tez wprowadziliśmy parę zmian w projekcie; m.in. zrezygnowaliśmy z łazienki między kuchnią a salonem (będzie większe pomieszczenie gospodarcze), nie będzie wejścia z kuchni do kotłowni i najprawdopodobniej troche przesunę ścianki działowe między pokojami. Poza tym dach będzie z blachodachówki przez co krokwie nie będą takie kolosalne jak w oryginalnym projekcie.Póki co na zimę zostają fundamenty, a jak dobrze pójdzie to na wiosnę ciągniemy dalej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a jak ktoś miałby zdjęcia wybudowanego domu proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoTomek 04.10.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Gorąco witam Moniko w gronie budowniczych ASIwygląda, że wiosną ruszymy z tego samego etapu budowy miejscażyczę sukcesów i kasiory na budowę (tego zawsze mało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 09.11.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Witam wszyskich !!! Dawno nie pisałam ale niestety nie miałam kiedy. Tydzień temu skończyliśmy ocieplać Asię !! Mogę przesłać parę fotek> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek123 09.11.2004 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=30351 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts