bobi78 17.02.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Kominek użytkuję od 3 sezonów. Na razie nie mam żadnych zastrzeżeń, jedynie regulacja dopływu powietrza jest uciążliwa. To prawda że rączka się nie nagrzewa Spokojnie daje radę ogrzać dom o pow. 160m2 w tym 100m2 podłogówki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregorek26 04.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a ja polecam kominek bez zbednych wymiennikow , zaworow przelewowych itp,kominek M(zkopane) jest wpiety bez zbednej armatury do cisnieniowej instalacji COi nie ma porownania!! i to by bylo na tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 06.03.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) Mam ten kominek i cztery sezony nam służy. Jedyną wada jest brudząca się szybko szyba - pale bukiem sezonowanym (oraz wymary - przez zaokrąglony tył jest potężny i włazi mi na pół salonu ). Nie ma problemu z rączką, nagrzewa się ale rękawica dostarczona w komplecie spokojnie starcza. Wygląd zewnętrzy bardzo atrakcyjny. Polecam.A jeszcze dodam że bardzo długo trzyma ciepło nie wymaga częstego dokładania, ale to chyba zasługa całego sterowania - my mamy automatykę tatarka - też polecam. Edytowane 6 Marca 2015 przez Konieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts