DaroMan.. 19.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 czy na forum urzeduje ktorys? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Znam, nawet dobrze jednego dr. nauk prawnych. A bo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.12.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 możesz napisac o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.12.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 To może i ja się podepnę?Pisałem o tym już w Prawo i pieniądze.Jak nie dać się wywłaszczyć pod rozbudowę ulicy?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 19.12.2006 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a no chodzi o to zem sie dal wpuscic w maliny bylo dwoch architektow, byl dekarz z slaskiej izby dekarzy...wzieli pieniazki i co?..teraz gdy przyszli dekarze montowac okna polaciowe okazalo sie,ze w domku, ktory kupilem ( st. surowy zamkniety )dach jest do poprawy: folia pod okapami. brak spinek przy dachowkach, kosze poprzebijane gwozdziami (8 koszy!), brak klinow uszczelniajacych, gasiary luzne, obrobki kominow do bani (taka tasma na rok), popekane dachowki Braasa...lojojoj ...i co teraz?....oddam poprzednich wlascicieli na droge cywilna?...biegly po swietach....potem prawnik....potem sad:-(...a do konca marca mam opuscic moje kochane M-4...och zachcialo mi sie......nawet przy wydatnej pomocy takich was jak Rezi ....odechcialo mi sie..kurde pozdroooo.. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 19.12.2006 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a wlasnie a prawnik po to by pomogl zredagowac takie pismo w ktorym wzywam poprzedniego wlasciciela do usuniecia ukrytych wad w terminie 14 dni.....jezykiem prawniczym oczywista...zeby bylo wiadomo ze nie laik pozdroooo.. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.12.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Chodzi o to czy Ty chcesz to kupić czy nie. Bo jak nie to wycofać się możesz (nie znam szczegółów). Chodzi o zatajenie prawdy, przed sądem udowodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 19.12.2006 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 ...ja to kupilem dwa miesiace temu i z wasza pomoca koncze:-) pozdroooo D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.12.2006 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ...ja to kupilem dwa miesiace temu i z wasza pomoca koncze:-) pozdroooo D. wątek 19...o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 20.12.2006 03:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 what? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 20.12.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 widze, ze temat mojego postu albo glupi albo banalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 dałem znajomemu prawnikowi ... zajmuje się budowlanką ..z obaczym=y co odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 dałem znajomemu prawnikowi ... zajmuje się budowlanką ..z obaczym=y co odpowie To mojemu prawnikowi dam spokój. Tym bardziej, że on z innej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 20.12.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 czy ja moge wystapic tylko przeciw poprzednim wlscicielom czy tez przeciw agencji nieruchomosci, ktora byla tu posrednikiem? pozdrooo D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Czy nie widziales co kupujesz? Tak pytam bo mnie to dziwi tu nie ma wad ukrytych , wszystko mozna bylo obejrzec Nie mozna usprawiedliwiac sie tym , ze sie nie znasz .Jesli sie nie znasz trzeba bylo kogos sensownego -na podstawie nawet jakiejs umowy -zatrudnic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 20.12.2006 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Olimp Forum??....oj mila kolezanka ...a jaka madra,hmmm...moze jeszce mi podasz cyjanek demencja czyli ogolne oslabienie umyslowe, zaburzenie koncentracji, logicznego myslenia i trzezwej oceny sytuacji łacznie z objawami amnezji pokrytej konfabulacjami oraz zespolem Korsakowa jednak bez wyraznej afazji... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 21.12.2006 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 spójrz w akt notarialny, czyż nie ma tam zapisane, że zapoznałeś się, ze stanem technicznym i go akceptujesz bez zastrzeżeń? albo jeszcze gorzej: że dom wymaga napraw/remontu? no chyba, że było wyraźnie napisane, że dach jest w stanie idealnym. za to... tym co oceniali Ci to przed zakupem, jeśli masz dokumentację (zlecenie z wyraźnym zakresem, ich opinię - wszystko na piśmie) - to by można pociągnąć, chociaż to łatwa sprawa nie będzie, ani tym bardziej szybka. no i dokumentację trzeba mieć dobrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Olimp Forum??....oj mila kolezanka ...a jaka madra,hmmm...moze jeszce mi podasz cyjanek demencja czyli ogolne oslabienie umyslowe, zaburzenie koncentracji, logicznego myslenia i trzezwej oceny sytuacji łacznie z objawami amnezji pokrytej konfabulacjami oraz zespolem Korsakowa jednak bez wyraznej afazji... D. Po co ta zlosliwosc ? Pytalam po prostu . Moim zdaniem nic nie zyskasz sadzac sie , bo umowa byla pewnie standardowa i napisales, ze stan techniczny budnku jest ci znany , a sprzedajacy niekoniecznie wiedzial ze sa jakies fuszerki . Ot i cala sprawa .Do sadu zawsze mozna isc i wydac troche dodatkowej kasy . Moja rada to zaczac robic poprawki i nie szukac winnego , robiac oszusta ze sprzedajacego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 22.12.2006 01:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 oj sorki....poprostu dooooooooooooła mam Zdrowych i Wesołych oraz Wszystkiego Najlepszego w 2007! D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts