ArtMedia 09.05.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Witam ponownie. Tym razem pytanie z innej beczki...W którym miejscu pod brodzikiem zrobić w posadzce odpływ do kanalizacji? Nie wiem jeszcze jaka będzie kabina i brodzik, tzn. znam wymiary, ale dzisiaj zaobserwowałem, że odpływy w brodzikach, są w bardzo róznych miejscach. Słyszałem opinię, że najlepiej na srodku przyszłego brodzika. A jak macie u siebie? Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 10.05.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Może być na środku . Jedna rada staraj się nie robić odpływu w miejscu gdzie mógłby być syfon, problemy z podłączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 10.05.2003 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Tylko skąd wiedzieć, gdzie będzie syfon...? I jakich jest rozmiarów? Ale coś wydaje mi się, żę jest bezpośrednio pod otworem odpływowym w brodziku, a nie widziałem brodzika z otworem po środku...Czy mam rację? Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 11.05.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Tak będzie bezpiecznie, problem w różnorodności ale dobry fachowiec podłączy wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts