Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kredyt w PKO BP

bernadetta

Recommended Posts

o to nie pytałam gdyż dom mam w stanie surowym zamkniętym (plus instalacje) i planuję ukończenie i wprowadzkę do końca roku 2007 - zobaczymy co wyjdzie z planów.

do tej pory korzystałam kilka razy z mniejszych kredytów w tym banku i byłam zadowolona. wiem jednak że czasami można nie zwrócić uwagi na jakieś niby drobnostki ktore później mogą utrudnić życie.

wybrałam opcję z ubezpieczeniem, dodatkowo znaczenie ma posiadanie rachunku intternetowego (nie mam pojęcia dlaczego).

ale niestety te opcje są dostępne tylko do 25.12, a później nie wiadomo jak to bedzie wyglądać. ja jednak troszeczkę poczekam co wyjdzie z tymi kredytami preferencyjnymi

• 1 month później...

byłem dzisiaj złozyc papiery do kredytu jak narazie zobaczymy czy sie uda marża 1% prowizja 1% tylko ze musze miec u nich karte kredytową i ubezpiczenie kredytu na 24 miesiace z cisa (chyba tak sie nazywa).

Kwota kred. to 120 tys na 30 lat w PLN.

Pytałem sie o te z dofinansowaniem ale w ich oddziale jeszcze nikt go nie dostał trzeba spełniac okreslone wymagania a poza tym jest dosc drogi w uruchomieniu.

Napiszcie co myślicie na temat w/w warunków kredytu 1% za prowizje i marże a i gdzies na forum wyczytałem ze jak sei bierze ubezpieczenie to prowizja powinna byc 0 % czy to prawda??

pozdrawiam

byłem dzisiaj złozyc papiery do kredytu jak narazie zobaczymy czy sie uda marża 1% prowizja 1% tylko ze musze miec u nich karte kredytową i ubezpiczenie kredytu na 24 miesiace z cisa (chyba tak sie nazywa).

Kwota kred. to 120 tys na 30 lat w PLN.

Pytałem sie o te z dofinansowaniem ale w ich oddziale jeszcze nikt go nie dostał trzeba spełniac okreslone wymagania a poza tym jest dosc drogi w uruchomieniu.

Napiszcie co myślicie na temat w/w warunków kredytu 1% za prowizje i marże a i gdzies na forum wyczytałem ze jak sei bierze ubezpieczenie to prowizja powinna byc 0 % czy to prawda??

pozdrawiam

pls napisz więcej co to jest to "ubezpiczenie kredytu na 24 miesiace z cisa", niskiego wkładu to chyba nie jest, na życie chyba też nie więc co ? :o