bernadetta 20.12.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 zastanawiam się nad kredytem hipotecznym w pko bp, kwota kredytu 100000wkład własny 60%okres: 20 lat ma ktoś kredyt w tym banku? jakie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 nie ma kredytu w PKO ale tak z ciekawości: jakie proponują warunki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 20.12.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 pytałam tylko tak ogolnie:marża 0,9 - oprocentowanie obecnie 5,1%prowizja - 0 przy ubezpieczeniu kredytunie trzeba okazywać sie fakturami, a tylko postępami w inwestycjimozliwość zawieszenia 1 raty kredytu w ciągu rokuwypłata 1 transzy zaraz po podpisaniu umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 20.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 ja mam kredyt w CHF w PKO BP - na razie tylko 1,5 roku - jestem zadowolona mam zamiar teraz wnioskować o obniżenie marży - zobaczymy wtedy czy mój poziom zadowolenia wzrośnie czy zmaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 20.12.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Czy w pkobp określają czas na zakończenie inwestycji czyli odbiór techniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 20.12.2006 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 o to nie pytałam gdyż dom mam w stanie surowym zamkniętym (plus instalacje) i planuję ukończenie i wprowadzkę do końca roku 2007 - zobaczymy co wyjdzie z planów.do tej pory korzystałam kilka razy z mniejszych kredytów w tym banku i byłam zadowolona. wiem jednak że czasami można nie zwrócić uwagi na jakieś niby drobnostki ktore później mogą utrudnić życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 20.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 określają - ja się nie zmieściłam i odbiór miałam trochę później niz planowałam - ale nic sie nie czepiali ( na razie ) odpukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 21.12.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 czytałam ostatnio, że pko bp jest jednym z banków z którym trwają negocjacje odnośnie kredytów preferencyjnych - zakładano że pierwsze umowy zostana podpisane na przelomie 2006/2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.12.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 >bernadetta A jak wynegocjowałaś 0% prowizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 28.12.2006 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 wybrałam opcję z ubezpieczeniem, dodatkowo znaczenie ma posiadanie rachunku intternetowego (nie mam pojęcia dlaczego). ale niestety te opcje są dostępne tylko do 25.12, a później nie wiadomo jak to bedzie wyglądać. ja jednak troszeczkę poczekam co wyjdzie z tymi kredytami preferencyjnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 09.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 byłem dzisiaj złozyc papiery do kredytu jak narazie zobaczymy czy sie uda marża 1% prowizja 1% tylko ze musze miec u nich karte kredytową i ubezpiczenie kredytu na 24 miesiace z cisa (chyba tak sie nazywa).Kwota kred. to 120 tys na 30 lat w PLN. Pytałem sie o te z dofinansowaniem ale w ich oddziale jeszcze nikt go nie dostał trzeba spełniac okreslone wymagania a poza tym jest dosc drogi w uruchomieniu. Napiszcie co myślicie na temat w/w warunków kredytu 1% za prowizje i marże a i gdzies na forum wyczytałem ze jak sei bierze ubezpieczenie to prowizja powinna byc 0 % czy to prawda?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eRaf 09.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 byłem dzisiaj złozyc papiery do kredytu jak narazie zobaczymy czy sie uda marża 1% prowizja 1% tylko ze musze miec u nich karte kredytową i ubezpiczenie kredytu na 24 miesiace z cisa (chyba tak sie nazywa). Kwota kred. to 120 tys na 30 lat w PLN. Pytałem sie o te z dofinansowaniem ale w ich oddziale jeszcze nikt go nie dostał trzeba spełniac okreslone wymagania a poza tym jest dosc drogi w uruchomieniu. Napiszcie co myślicie na temat w/w warunków kredytu 1% za prowizje i marże a i gdzies na forum wyczytałem ze jak sei bierze ubezpieczenie to prowizja powinna byc 0 % czy to prawda?? pozdrawiam pls napisz więcej co to jest to "ubezpiczenie kredytu na 24 miesiace z cisa", niskiego wkładu to chyba nie jest, na życie chyba też nie więc co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 09.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ubezpieczenie od utraty pracy są dwa do wyboru PZU i to drugie pzu jest na dłuższy okres chyb 6 lat a te drugie to 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts