zuzka 20.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Od dwóch tygodni męczę temat i dopiero dzisiaj mnie olśniło, że przeciez na tym forum wiemy wszystko! Poprosili mnie znajomi z Angli o wynajem dla nich samochodu. W styczniu. Na niecały tydzień. Przyjeżdża 5 osób z nartami na krakowskie Balice i chcą pojechać do Zakopanego. Okazuje się, że nasze wypożyczalnie pierwszy raz spotykają się z problemem przewiezienia nart Aha! Zapomniałam dodać, że musi być niedrogo, tak ok.150 zł/dzień. Może znacie jakąś sensowną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 20.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 czasem biore z avis'u, ale tylko dlatego ze mamy dobry deal z firmy.prywatnie ... drogo... ale za to maja wiekszy wybor... cos za cos.zazwyczaj place okolo 40euro/dzien za astry/cordoby/golfy/megane itp ale sa tansze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rroobbaakk 17.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ja też mieszkam w Anglii i często w zimie przyjeżdżamy na narty do Zakopanego. Ostatnio brałem samochód z niedużej wypożyczalni w Krakowie, ich nazwa to chyba Acecar, tak właśnie znalazłem ich wizytówkę, na stronie mają dość obszerny cennik, fajne jest to że nie mają jakiś ukrytych kosztów. Wtedy wynajmowaliśmy busa 9 osobowego, też mieliśmy narty i zmieściły się, w ogóle nam nie przeszkadzały. Mieliśmy też sporo bagaży, było nas 7 os. Busik rewelacja. Polecam narty w Zakopcu i wypożyczalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts