CGRZAD 27.10.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 HALO PRZYJACIELE, SZUKAM KOGOS CO BUDUJE ALBO WYBUDOWAL TAKI DOM JAK NA OBRAZKU.PROSZE UPRZEJMIE O KONTAKT. ZAMIERZAM TAKI DOM WYBUDOWAC NIEDLUGO W CHYBACH K/POZNANIA. http://www.stylowydom.com.pl/projekty/bzp1/bzp1.html [http://www.stylowydom.com.pl/projekty/dnw/images/bzs1_front_01-bzs1_front_04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 28.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Halo przyjacielu My budujemy bungalow z gabinetem, ale bez poddasza użytkowego. A bliżej Ciebie, bo w Kaliszu buduje taki dom Jacekf. Ale przeciez o tym wiesz, bo byłeś w wątku bungalowowym pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota12 24.12.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Chciałabym obejrzeć projekty domów arch.R. Szewczyka. Widziałam PRZYJAZNY DOM który mnie zauroczył. Czy inne projekty są równie ispirujące? Jesteśmy na etapie wybierania projektu. Gdzie można obejrzeć wszystkie projekty? Czy jest możliwe przysłanie ich na adres e-mail? Proszę o jakis kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 25.12.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Chciałabym obejrzeć projekty domów arch.R. Szewczyka. Widziałam PRZYJAZNY DOM który mnie zauroczył. Czy inne projekty są równie ispirujące? Jesteśmy na etapie wybierania projektu. Gdzie można obejrzeć wszystkie projekty? Czy jest możliwe przysłanie ich na adres e-mail? Proszę o jakis kontakt. Zajrzyj tutaj: http://www.stylowydom.com.pl/przeglad.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revo 26.12.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Dorota 12. Gdzie widziałaś Przyjazny Dom? Podaj na Forumalbo na prywatne konto. Bardzo mi na tym zależy.Buduję Przyjazny Dom, jesienią zrobiłem fundamenty,ale wiele wątpliwości co do dalszych etapów pozostało.Poza stroną www. jeszcze nadal dostępny jest katalogStudia Stylowy Dom (widziałem ostatnio w klisku RUCHi Empiku). Revo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota12 26.12.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Revo! Niestety widziałam "Przyjazny dom" tylko na papierze w "Ładnym Domu". Dla nas jest on za duży. Dzięki za podanie adresu strony R. Szewczyka. Przejrzeliśmy te projekty i wstępnie wybraliśmy "Z frontowym gankiem projekt 2", jako najbardziej odpowiadający ze względu na metraż i zabudowaną północną ścianę. Napisz proszę jakie masz problemy i watpliwości na swojej budowie. pozdr... Dorota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revo 28.12.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Ojej, szczerze się zawiodłem . Wyobrażałem sobie, że wreszcie zobaczę mój dom w naturze. A tak pozostaje tylko budowanie. Problemów i wątpliwści nie brakuje, jak i u innych. Problemów typu wykonawczego mimo poczatku prac było juz sporo - nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać. Na przykład wyczyn fachowców z Zakładu Energetycznego, którzy po rocznym oczekiwaniu na podłączenie prądu i moich prosbach, aby zrobili to w mojej obecności samowolnie zamontowali skrzynkę na licznik na wprost wejścia, w miejscu gdzie będzie furtka. Finał szczęśliwy, ale ile niepotrzebnych emocji. Watpliwści, może to dziwić, ma co do projektu, a konkretnie co do licznych kolumn, które obecnie są ponoć przejawem złego smaku, a na co przy wyborze projektu nie zwracałem uwagi. Revo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 31.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam,Jestem ciekawy czy ktoś może sie podzielić opinią na temat pracowni STYLOWY DOM i jej projektami. Może ktoś wybydował dom? http://www.stylowydom.com.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 11.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Czy rzeczywiście nikt nie ma opinii na temat projektów oferowanych przez to biuro ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina204 01.06.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Czy ktoś buduje dom nad wodą wg projektu szewczyka?Gdzie w województwie małopolskim można go zobaczyć "na żywo"?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts