kamusia 22.12.2006 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 kamusia, a dlaczego umowa na 3 lata? Czy dostajecie w zamian instalację alarmową gratis? Ja właśnie zainstalowałam alarm i dziś podłączono mi nadajnik (umowe podpisałam kilka dni wcześniej), ale umowa jest na czas nieokreślony (tylko 3 mies. wcześniej trzeba ja wypowiedzieć). Koszty samej instalacji ponoszę ja (zakłada ją pan od alarmów - niezwiązany z żadną agencją ochrony). Polecam watek o alarmach - jest bardzo rozbudowany, ale naprawdę jest tam dużo cennych informacji: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13001&highlight=instalacja+alarmowa Umowa jest na trzy lata poniewaz instalacja i cala machineria jest gratis!Misieczna oplata abonamentowa wynosi 120zl i wszystko bylo by dobrze gdyby nie to ze na miejsce w razie alarmu sa w stanie dojechac w ciagu-pól godziny,a to troszke dlugo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.12.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 U mnie są po 25 minutach, sprawdzałem. Raz nawet byli po 3, ale to był przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamusia 22.12.2006 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 U mnie są po 25 minutach, sprawdzałem. Raz nawet byli po 3, ale to był przypadek. Nasz domek polozony jest dosycc daleko od miasta i trawa to niestety tak dlugo,a zima mysle ze w godzine nie dojada.Dlatego postanowilismy kupic czujki,zalozyc centralke i glosny alarm i sami dojedziemy w ciago 10 min-tak bedzie taniej i bezpieczniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts