dodi 21.12.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Hey Zastanawiam się czy używać folii w płynie w WC i łazience jeżeli ma to mieć miejsce w domku partwerowym bez piwnic. W pietrówce to rozumie strop na podłodze itd.. czy jest sens...? dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 21.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 może nie strop na podłodze ale ma to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 21.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 My daliśmy, żeby wilgoć nie wchodziła w ściany. Teoretycznie i tak nie powinna, ale wydatek stosunkowo niewielki, więc woleliśmy się zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 21.12.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 A jakiej firmy stosowaliście folię i cz przy folii też trzeba gruntować ściany? dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 21.12.2006 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 może nie strop na podłodze ale ma to sens mam na myśli to że w budynku piętrowym jeżeli na I piętrze jest łazienka to jej podłoga jest na stropie. dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 21.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Na okolicznośc zabezpieczenia sąsiada od dołu lepsza jest papa termozgrzewala.Folię w płynie daje się na płyty KG lub tynki gipsowe ale tylko w miejscach mokrych (okolice wanny, kabiny prysznicowej i umywalki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 21.12.2006 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 czyli na tynki cem/wap i wylewke z mixokreta nie dawac tego ? cos mi się to dziwne wydaje dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 21.12.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 zalezy jaka folie w płynie ta jednoskładnikowa jest izolacją typu lekkiego i średniego - służy głównie jako zabezpieczenie przeciwwilgociowe, łazienek pryszniców etc Zabezpieczenie przeciwwilgociowe jest ważne w przypadku kłdzenia płytej na płyty OSB, płyty GK, bezpośrenio na beton komórkowy etc w rzeczywistości nie ma co liczyc na szczelnośc fugi, silikonu etc - masy dwuskładnikowe, to zolacje typu cieżkiego ( izolacje pwodne na pietrze , prysznice bez brodzików, baseny etc) dodi - daj masę jednoskładnikową CL51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budzik11.26 03.02.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Rezi mam do ciebie (bądź innych obeznanych w temacie) pytanie. Otóż zleciłem wykonanie hydroizolacji na balkonach. Użyto woder e ale zostało to na tle niedbale wykonano, że zabrudzono mi ramy okien w paru miejscach ową folią. Do jakości położonej folii nie mam zastrzeżeń, tylko problem mam z tymi oknami. Plastikowe w okleinie drewnopodobnej. Jest jakaś opcja, żeby to zmyć bez uszkadzania okleiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts