0grzegorz 21.12.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 JA CAŁY CZAS NIE WIEM CO LEPSZE , WYPOWIADACI SIE NAD ZALETAMI EKO GROSZKU ALE NIE CHCE MI SIE WIERZYĆ ZE KOSZ STARCZA NA TRYDZIEŃ GRZANIA NO I JAK Z AWARYJNOŚCIĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heksa 24.12.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 witam na ile starczy zasobnik? to zależy jak duży będzie zasobnik i z jaką mocą będzie pracował kocioł. Co do awaryjności , to tylko zawiedzie nas elektronika, radzę kupić kocioł z rusztem - awaryjnym wtedy możemy spać spokojnie. Bez pralki parę dni się obejdziemy ale bez ciepełka to pewnie nie. Nie kupój taniego kociołka w markecie jak wiemy co tanie to niekoniecznie dobre. Nie mają dodatkowych rusztów badziewna elektronika. Palenie w takim kociołku to pełen komfort. Jest chwila pracy przy czyszczeniu i załadunku. Nie widzę sęsu palania pieniędzmi czyli olejem opałowym bądź gazem w/g mnie nie po to tyram aby palić kasę . Drewno też nie zawsze się opłaca i jest bardzej pracochłonne. pozdrawiam wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts