ewisko 05.07.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ale się cieszę dziś dostaliśmy potwierdzenie, że jutro przyjeżdżają okna /z wyjątkiem okrągłego/ a niedługo dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpad 09.07.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 a ile płaciłaś za okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewisko 09.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 razem z montażem za okna i drzwi balkonowe zapłaciliśmy ok. 16 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpad 12.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a co kładziecie na dach ( dachówka ? jaska?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewisko 13.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 na dach dachówkę cementową podwójne s, na ceramiczną nas nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpad 13.07.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 no cóż ..to i tak nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia251 11.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Dom wyszedł całkiem fajnie. Pisałam już wcześniej o grubości muru jaka jest w projekcie - 18 cm! Architekt, który adaptował nam projekt stwierdził, że taka grubość to mało. My zrobiliśmy 24 cm /lub 25/, + ocieplenie. Podwyższyliśmy też o 2 pustaki poddasze, zyskując więcej miejsca. No i schody u nas są lane, w projekcie metalowe lub drewniane. Pod schodami wyszedł niezły schowek. Teraz jesteśmy na etapie elektryki. Na dachu mamy dopiero folię, nie mamy okien i drzwi, ale kable "się kładą..." Jest super. Jakby co, zapraszam na budowę (okolice Warszawy, blisko trasy Krakowskiej) Czy moge prosić o zdjęcia z budowy domku [email protected] Bardzo nam się podoba domek, choć mamy dylemat co z wiatrolapem zrobić - albo raczej z jego brakiem Jeżeli można chętnie też skorzystałabym z drobnych oględzin Planujemy rozpoczęcie budowy w 2008. Mamy działeczkę w Starej Wsi k. Nadarzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prossak 19.08.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 witam, tez jestem zinteresowany tym projektem; mam ten sam problem z wiatrolapem; znalazlem inny projekt dom z ludzaco podobnym rzutem parteru( http://www.pprojekt.pl- Talizman), ktory wydale sie bardziej funkcjonalny, ale zmieni rzut poddasza; czy ktos moglby podac przyblizone koszty budowy; jestem ciekaw jak ten dom wyglada z zewnatrz i wenatrz po ewntualnych zmianach. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexis005 27.12.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Nas tez interesuje,jesli wiecie cos wiecej na jego temat to dajcie znac.Z góry dzieki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal333 14.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Czy ktoś buduje wg projektu "ciekawy c118b"? Wybrałem ten projekt i szukam kogoś, kto buduje ten dom i u kogo mógłbym go zobaczyć lub kto mógłby mi wysłać zdjęcia tego domu. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magcia81 21.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam czy mogła bym prosic o przesłanie zdjęc i informacji odnosnie budowy tego domu (koszty, wprowadzone zmiany itp.) Z góry dziekuje Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vartoniusz 04.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A mnie się ta quasi-antresolka podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbono 27.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Witam Wszystkich.Zamierzam zakupić projekt domu C118b z serii Ciekawy.Prosiłbym o jakieś fotki i porady.Mój mail [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelm1 31.08.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 SYMPATYK FORUM (min. 10) Dołączył: 25 Kwi 2006Posty: 15Skąd: Piaseczno PostWysłany: Pią, 13 Lipiec 2007 15:15 Temat postu: Odpowiedz z cytatemna dach dachówkę cementową podwójne s, na ceramiczną nas nie stać Witam Ja również wybrałem C 118bewiskobyłbym wdzięczny za przesłanie wszelkich fotek z realizacji, szczególnie ciekawi mnie czy podniesienie poddasza o dwa suporki nie psuje uroku budynku (mieszkam aktualnie na poddaszu dlatego wiem że z punktu widzenia funkcjonalności to była słuszna decyzja).zastanawiam się jak rozwiązaliście wejście do pokoju nad garażem (ja chcę tam zrobić siłownię lub inny pokój rekreacyjny napewno z sauną).mój mail [email protected]a propo jakie okna plastiki czy drzewo i w jakim kolorze będą okna a w jakim cały dom i dachpozdrawiam wszystkich [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia P. 02.10.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam wszystkich! Planujemy z narzeczonym budowę domu C118b - ciekawy wariant II. Projekt już zakupiliśmy, teraz tylko czekamy na mapki potrzebne do adaptacji projektu. Proszę wszystkich użytkowników, którzy również budują lub wybudowali ten dom o porady, co można zmienić w tym projekcie - przyda się do adaptacji . Proszę również o przysyłanie zdjęć z budowy, skończonego domu na następujący adres e-mail: [email protected] Z góry dziękuję . Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa267 04.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam! My zastanawiamy się nad tym samym projektem , chociaż jest to wariant I ale niczym sie nie różni od II. Bardzo mi się podoba ten domek ale zastanawiam się nad schodami czy zrobić w środku czy zaraz przy wejściu po prawe stronie i chcę dodać wiatrołap w środku czy Wy też myślicie o zmianach wewnątrz domku. Na pewno wskazówki będą przydatne, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia P. 05.11.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam! Trochę zmian planujemy. Dzisiaj jedziemy do Pani architekt, która będzie nam robiła adaptację. Tak, więc po tej wizycie okaże się co pozmieniamy. Napewno dokonamy następujących zmian: - wykusz w salonie od strony bocznego balkonu w celu postawienia tam stołu z krzesłami - likwidujemy ( chyba ) boczny balkon - zmniejszamy garaż o jedno stanowisko, ponieważ mamy za wąską działkę - schody wejściowe robimy owalne ( w projekcie są prostokątne ) - prawdopodobnie też zrobimy owalny balkon ( ten od strony ogrodu ) - nad garażem prawdopodobnie zrobimy dodatkowe pomieszczenie z wejściem z pokoju Co do dalszych zmian, to dzisiaj się dowiemy. A Wy jakie planujecie zmiany? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa267 05.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki za podpowiedź. Ja zastanawiam się jakie są schody w środku domu czy żelbetonowe czy zawieszane. My też zrezygnujemy z jednego stanowiska w garażu i z pokoju nad nim. Chciałabym też wiedzieć co to jest - pustka nad drzwiami wejściowymi i ile jest tam miejsca ponieważ nie mam zakupionego szczegółowego planu domu więc tylko narazie mogę się domyślać. Jeżeli możesz napisać ile szacunkowo wyniesie Was koszt wszelkich przeróbek w planie to będę wdzięczna bo wiem że zakup projektu to nie wszystko dojdą też dodatkowe koszty. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewisko 06.02.2009 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 http://picasaweb.google.com/dominik.karczmarzyk/Dom# to link do strony ze zdjęciami z budowyteraz to wygląda inaczejzapraszam do osobistych odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogna i Mariusz 07.06.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witamy jesteśmy na etapie "tworzenia" projektu naszego przyszłego domku...wybraliśmy projekt C118b Ciekawy - wariant II - oczywiście wprowadziliśmy zmiany związane np z adaptacją przestrzeni nad garażem, chcemy również podnieść poddasze z 0,85 na 1,10 zastanawiamy się jednak jak to będzie wyglądało w rzeczywistości...czy dom straci wtedy urok?? Prosimy o opinie, zdjęcia - jeśli to możliwe. Podaję adres mailowy [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts