violatabaka 26.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dziękuję za link, domek Twój wygląda bardzo ładnie, już wcześniej obejrzałam te zdjęcia i chyba ostatecznie przekonały mnie do zakupu mojego projektu. Napewno jeszcze nie raz zwrócę się o pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastina83 29.10.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) Witam.Bardzo podoba mi się ten projekt, ale prawie wszystkie zdjęcia na forum są zrobione z zewnątrz i z etapu budowy, może ktoś ma jakieś zdjęcia z wewnątrz, bo ciężko mi sobie wyobrazić jak to będzie wyglądało w środku. A może ktoś buduję w województwie zachodniopomorskim albo wielkopolskim?Bardzo proszę o zdjęcia.Mój e-mail: [email protected] Edytowane 29 Października 2010 przez jastina83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apkuba 29.10.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam Wszystkich. Chyba więcej forumowiczów jest tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64554-poszukuje-osob-budujacych-dom-z-projektu-Ciekawy-C118/page8 , ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlit 01.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 witam. my juz po malu konczymy.......zmian sporo, dodatkowy 4 pokoj na gorze z korytarzem, powiekszony salon, kontlownia w garazu, rekuperator, wewnatrz schowane rolety wewnetrzne, centralny odkurzacz, rekuperator, powiekszona lazienka na dole.......sluze rada Witam! Chciałbym zapytać o rekuperator - jak się sprawdza i w ogóle jeżeli jest taka możliwość prosiłbym o wiele rad ponieważ chcę sobie samemu założyć w tym ślicznym domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.11.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Moja rada to reku z automatycznym bypassem. Niestety ja takiego nie kupiłem i to był błąd. Mało takich błędów przy budowie zrobiłem ale tutaj się bez bicia przyznaję. Kup najlepiej Bartosza. Jest dość drogi ale za to naprawdę dobry. A wentylacja mechaniczna to jest po prostu bajka więc będę ci kibicował.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 02.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Uwaga, kolejna szansa na zdobycie superwiertarki w konkursie !!! Skomentuj artykuł opublikowany na stronie głównej Muratordom.pl. Inni już to zrobili. Autorzy najciekawszych wypowiedzi otrzymają superwiertarkihttp://forum.muratordom.pl/[email protected] Na ciekawe komentarze czekamy tylko do środy. Tytuł artykułu wskazaliśmy w ostatnim newsletterze Muratordom nr 417. Jeżeli jeszcze nie jesteś naszym subskrybentem, zapisz się ! (www.muratordom.pl/newsletter). Ostatni już konkursowy newsletter z informacją, pod którym artykułem zamieścić komentarz by wygrać, wyślemy jeszcze tylko 4 listopada. Wskazówki szukaj TYLKO w newsletterze Muratordom.pl ! Szczegóły i regulamin na stronie konkursowej. PozdrawiamyRedakcja Muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violatabaka 12.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 witam. my juz po malu konczymy.......zmian sporo, dodatkowy 4 pokoj na gorze z korytarzem, powiekszony salon, kontlownia w garazu, rekuperator, wewnatrz schowane rolety wewnetrzne, centralny odkurzacz, rekuperator, powiekszona lazienka na dole.......sluze rada Witam, jestem na etapie zmian w projekcie i mam wiele wątpliwości, a te które Wy wprowadziliście pokrywają się w dużej mierze z moimi. Jeśli moglibyście przesłać mi kilka zdjęć była bym bardzo wdzięczna. Chętnie też obejrzałabym Wasz dom i porozmawiała o szczegółach, podaję mój adres: [email protected] Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikraw 19.01.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 WitamCzy mogłabym prosić o zdjęcia z wnętrz budynku. Jestem na etapie stan surowy zamknięty, na wiosnę cd, aż strach pomyśleć. Teraz nie mam pomysłu, może coś podejrzę.Z góry wielkie dziękiPozdrawiam wszystkich budujących.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apkuba 21.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 https://picasaweb.google.com/118272564028386975696/PokojNadGarazem?authkey=Gv1sRgCMO35sWw7cCLkwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apkuba 21.01.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 https://picasaweb.google.com/118272564028386975696/20110615?authkey=Gv1sRgCNv4xIm1ouTCIw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakowalska 22.01.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Prośba do "apkuby". Czy mógłbyś przesłać mi mailem więcej zdjęć dołu. Chodzi mi konkretnie o salon i hol.podaje maila [email protected] dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts