MarianN 21.12.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam, szukam osób mieszkających w domach wybudowanych przez firmę ESC z Piły w technologii Ytong. Ciekaw jestem ich opinii: - o firmie - jakości i czasie realizacji - o zaletach i wadach domu (szczególnie typ 1 plus) - inne wrażenia według uznania, będę wdźęczny za wszelkie uwagi. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Hej, moja rada: odpekaj sobie jeden weekend i przyjedz do Piły, a dokladnie do Dolaszewa (5km za misatem w kier. Gorzow) .... zobaczysz mase domkow, popytasz ludzi, poogladasz wnetrza jak bedziesz mily ) .... mnie sieudalo to i tobietez !!!! ze szczecina to 360 km w dwie strony, a wierz mi e taka jedna wizyta da ci wiecej niz posty na forum. PS ja kiedys rozwazalem realizacje z ESC, ale wyrbalem inna droge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarianN 11.01.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 dzięki za radę, byłem w Pile, ale myślałem,że na forum ktoś wypowie się np. krytycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojkus 01.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Temat już trochę stary ale może ktoś budował dom z tą firmą.A jeśli tak mógłby się ktoś podzielić doświadczeniami ? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts