JarzyQ 18.11.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 tez dlugo sie zastanawilaem nad robenem, wlasciciel hurtowni mi ja odradzal, mowil ze krzywa, przeszukalem cale forum i wszyscy co ja maja mowia ze jest ekstra, a narzekaja tylko Ci, ktorzy kupili inna (nie obrazajac nikogo najczesciej blachodachowke pogadalem ze swoimi dekarzami i powiedzieli ze 80% dachow robili robenem i nigdy nie narzekali. od miesiaca mam juz gotowy daszek roben sredzka falista plus (ponoc lepsza od zwyklej) w kolorze czarno-brazowym i jest pieknie !! polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 18.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 pogadalem ze swoimi dekarzami i powiedzieli ze 80% dachow robili robenem i nigdy nie narzekali. od miesiaca mam juz gotowy daszek roben sredzka falista plus (ponoc lepsza od zwyklej) w kolorze czarno-brazowym i jest pieknie !! polecam i pozdrawiam Dziasiaj po paru dniach działania dekarzy wrescie mogłem obejrze cczesciowy efekt - na dachu dwuspadowym Roben Sredzka Plus - jak an razie efekt estetyczno wizualny OK! Dekarze tez nie narzekają. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 18.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 WITAM! Od maja mamy na dachu kopertowym ROBENA-miedziana średzka falista plus angobowana.Dekarze mówili że jest ok.Dach wygląda cudnie.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 20.11.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No to dzisiaj dach zakończony - Roben Sredzka Plus Kasztan - wyszło super!Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 22.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Wczoraj przywieźli nam Robena średzką falistą plus w kolorze czarno-brązowym. W przyszłym tygodniu zobaczymy jak będzie wyglądała na dachu. Kolor jest zaj.....ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_I_Przemek_WCH 23.11.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam, Zamierzam kupić dachówkę Robena w kolorze kasztan. Czy ktoś pokaże swój dach wyłożony tą dachówką? Jak sprawuje się taka dachówka po kilku latach? Czy ktoś posiada takie informacje? Czy warto kupić taką dachówkę? Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 U mnie maja dziś zacząć układanie Robena czarno-brązowego.....śnieg na latach, folii, ciekawe jak im to pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evonation 25.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jestem w hurtwowni i facet mi udowadnia ze Roben jest duzo gorszy od.... juz zapomnialem z czym porownywal, ale to nie ma zanczenia. Ze Gorzej sie je uklada, itd itp. Roben jest w miare tania, co o nie myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 25.11.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 wątków o Robenie jest całe mnóstwo na forum np. tu: http://forum.muratordom.pl/roben-ma-ktos-dekarze-mi-odradzja,t137022.htm http://forum.muratordom.pl/dachowka-roben-czy-jest-az-tak-kiepska,t106760.htm http://forum.muratordom.pl/roben-sredzka-typ-s-co-sadzicie,t126485.htm http://forum.muratordom.pl/dachowka-sredzka-falista-plus-roben,t143244.htm http://forum.muratordom.pl/dachowka-roben-czy-warta-brac-ja-pod-uwage,t123198.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziolka 02.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jutro dachówka przyjeżdża na budowę... Więc mam nadzieję że już za kilka dni bedę mogła pochwalić się swoim dachem Co do sprawowania? Nas w hurtowni przekonał pan, który z bliska pokazał dwie dachówki z kilkuletniej wystawy. Angoba Creatona była popękana w jakieś dziwne "pajączki". Natomiast Roben szkliwiony miał się świetnie Razem z mężem wybraliśmy dachówkę średzką typ S w kolorze kasztan. Uwiódł nas dach, który obejrzeliśmy "w naturze" dość blisko naszej miejscowości pokryty właśnie tą dachówką )) Nie mogę się już doczekać momentu gdy będę mogła zamieścić swoje fociszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 02.12.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nie zachwycał bym się tym co Ci przedstawił sprzedawca każdy sprzedaje to, co mu się najbardziej opłaca czytaj, na czym ma największy zysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kborekk 02.12.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja mam Robena od 9 lat i duzo osob sie pyta czy go myje co roku bo sie blyszczy i nie ma ani grama syfu:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziolka 02.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 roofdach => Nigdzie nie napisałam że zachwyciłam się wypowiedzią pana z hurtowni Po prostu "na własne oczy" widziałam te dachówki na wystawie. Zaś wnioski wyciągnęłam takie a nie inne... Mój dom, moje pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 08.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zastanawiamy sie nad dachówką w kolorze grafitowym- antracyt u Robena, jak obejrzeliśmy te dachówki na skaldzie to okazało sie że są szorstkie w przeciwieństwie do czarnobrązowych które są gładkie i dodatku są chyba szkliwione, tak więc mamy dylemat, albo bardzo podobające nam sie kolorystycznie antracytowe matowe ale szorstkie albo czarnobrązowe (II miejsce w rankingu) gładkie ale błyszczące.Proszę użytkowników tych antracytowych o opinie z użytkowania tego pokrycia, oczywiście wszelkie zdjęcia pokryc dachowych w świetle dziennym dachowek antracytowych i czarnobrązowych mile widziane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.12.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 zastanawiamy sie nad dachówką w kolorze grafitowym- antracyt u Robena, jak obejrzeliśmy te dachówki na skaldzie to okazało sie że są szorstkie w przeciwieństwie do czarnobrązowych które są gładkie i dodatku są chyba szkliwione, tak więc mamy dylemat, albo bardzo podobające nam sie kolorystycznie antracytowe matowe ale szorstkie albo czarnobrązowe (II miejsce w rankingu) gładkie ale błyszczące. Proszę użytkowników tych antracytowych o opinie z użytkowania tego pokrycia, oczywiście wszelkie zdjęcia pokryc dachowych w świetle dziennym dachowek antracytowych i czarnobrązowych mile widziane;) Masz u mnie w galerii zdjecia antracytowej a o opiniach z uzytkowania bede mogł napisac za 10-25 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 08.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 wiem wiem, jakies pół godzinki temu link do zdjeć z Twoim domkiem dodałem do ulubionych żebym mógł sobie oglądać Podoba mi sie ta antarcytowa bardzo, jest super, tylko jej struktura... Ile czasu ją już macie polozoną? Jakie ogrzewanie macie w domu? PAliwo stałe? jak wokół komina? JAką miales cene za dachóke? Dziś mi zaproponowali w jednym skladzie 32,5PLN/m2 brutto, czekam jeszcze na jedną oferte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 08.12.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 wiem wiem, jakies pół godzinki temu link do zdjeć z Twoim domkiem dodałem do ulubionych żebym mógł sobie oglądać Podoba mi sie ta antarcytowa bardzo, jest super, tylko jej struktura... Ile czasu ją już macie polozoną? Jakie ogrzewanie macie w domu? PAliwo stałe? jak wokół komina? JAką miales cene za dachóke? Dziś mi zaproponowali w jednym skladzie 32,5PLN/m2 brutto, czekam jeszcze na jedną oferte. Dachowka ma rowny rok, grzeje gazem. Obrobka wokół komina to chyba moj nawiekszy blad. Najpierw ładnie ułozyli dachówke przy kominie o potem wszystko diabli wzieli bo docieplilem komin styropianem i dałem płytki - dachowki wpkol komina trzeba bylo podocinac. Ceny nie ma co porownywac - inne czasy inne realia (rok 2007 a rok 2008 to "przepaść" w budownictwie). Dachowka w zaleznosci od oswietlenia raz potrafi wygladac na szarą a raz na czarną - mnie sie to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 10.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nam właśnie skończyli układać dachówkę czarno-brązową angobowaną Wygląda poprostu bosko. Nie ma żadnych pęknięć, pajączków itp. Mam nadzieję, że za kilka lat będziemy ją równie mocno chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaitomek 13.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 My mamy dachówkę robena kasztanową,wszystko super,nie przecieka,równiutka,fachowiec nie narzekał,chwalił sobie,wygląda pięknie Polecam Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 13.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 U nas dopiero zaczynają kłaść ale dachówka niespełniła naszych oczekiwań, najgorsza fuszerka to :http://images25.fotosik.pl/303/629d097fe289d918m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts