malux20 27.05.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) roben robi dużo dachówek a raben jeszcze więcej-skoro tyle ich aut jeżdzi a jej mniejsza waga to zaleta czy minus? mi za 240 m2 35 stop. koperta wycenili monze tobago 10850 [w tej kwocie 23 vatu]za część ceramiczną Edytowane 28 Maja 2011 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 29.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Witam. Mi natmiast wycenili najtaniej Monza Plus czarna za szt. 3,36 brutto no i dodatki. Jutro chyba zamówię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 30.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam. Mało kto się wypowiada, to w takim razie napiszcie co macie na swoich dachach lub co będziecie mieli i dlaczego właśnie TĄ dachówkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 01.06.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. Zamówiona Monza Plus czarna glazurowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 02.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 dwie rozmowy z dekarzami dziś- jeden dekarz tylko nie robendrugi twierdzi że owszem są trochę krzywe-jego zdaniem to nie problem twierdzi że inne nie są takie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 05.06.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 wykonawca z którym rozmawiałem twierdzi że z monzą plus jest mniej problemów jeśli chodzi o robena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 05.06.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witam. Też słyszałem takie opinie, ostatnio zasłyszałem opinie, że dachówki Robena są dobre i dobrze się je kladzie, a jak będzie zobaczymy jak już będę je miał i kładł na swój dach. Ilu "fachowców" tyle opinii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgr_aggusia 27.06.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witam. Też słyszałem takie opinie, ostatnio zasłyszałem opinie, że dachówki Robena są dobre i dobrze się je kladzie, a jak będzie zobaczymy jak już będę je miał i kładł na swój dach. Ilu "fachowców" tyle opinii. Pozdrawiam Ja muszę wybrać pomiędzy roben kasztan angobowany a Koramic L15 czerwień też angobowana, w cenie różnica na całym dachu jakieś 400 zł na korzyść robena ale ekipa mówi żeby Koramic bo cała okolica to ma jak już położą to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgr_aggusia 06.07.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam to wybrałam Koramic L15 czerwień angobowaną już zamówiona. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubapl 23.09.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam ! Jak w temacie, przed ostatecznym wyborem i zakupem dachówki chciałbym sobie zobaczyć na żywo i w świetle dziennym dachówkę ceramiczną antracytową. Będę zobowiązany Najlepiej w gliwicach lub okolicach, ale mogę dojechac Pozdrawiam! Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 30.09.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ja mam antracyt Robena, Monza Plus. Dach jest w dzienniku. Domek stoi kawałek od Gliwic ale do przeżycia. Mogę podac adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolanin 22.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.12.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Nie ma się z czego cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 08.01.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Osobiście także planuję położenie dachówki ceramicznej Roben Monzaplus antracyt angoba, w projekcie mam dach dwuspadowy. Widziałem tę dachówke na dachu kopertowym, położona jesienią ubiegłego roku w kolorze brąz/czerń. Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 21.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 WitamPodzielę się z Wami opinią na temat Robena. Dach właśnie został ukończony, zapytałam dekarza co sądzi o dachówce Piemont, po zakończonej pracy. Dekarz z wieloletnim doświadczeniem i z bardzo dobrą opinią w okolicy nie narzekał. Powiedział,iż jest to najlepszy model Robena (Piemont układał 1 raz). Nie wiem czy to kwestia "nowości", czy może faktycznie każda partia będzie taka super. Sama miałam dylemat wybierając dachówkę ,czytając opinie na niektóre z nich. Przeglądając jednak fora zdecydowałam, że Roben powinien być ok, bo do każdej dachówki można się przyczepić, a odsetek niezadowolonych w stosunku do osób które wybrały daną dachówkę jest porównywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 23.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Pytanie, czy ma ktoś w Poznaniu, lub najbliższej okolicy na dachu dachówkę ROBEN FLeming lub PIEMONT KASZTAN (angobowana). Chciałabym zobaczyć jak się prezentuje na dachu. Jeśli tak proszę o kontakt na priva. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez sueno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sueno 23.01.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Pytanie, czy ma ktoś w Poznaniu, lub najbliższej okolicy na dachu dachówkę ROBEN PIEMONT KASZTAN (angobowana). Chciałabym zobaczyć jak się prezentuje na dachu. Jeśli ktoś ma proszę o kontakt na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 23.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a może nie na priva tylko ogólnie niech się ujawni sam bym chętnie zobaczył bo akurat przebywam w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 23.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 dobrze się przypatrzcie, gdyż rubin kasztan ruppceramiki jest łaciaty, o czym się nigdzie nie wspomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 a moze ktos ma piemont antracyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts