Edybre 22.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Gres. Przed wejściem kratka metalowa.To nie Miami.Jak przychodzą śniegi to kratka spisuje się znakomicie (choć do estetycznych nie można jej zaliczyć). Jak już wyżej pisałam też mam taką kratkę przed drzwiami. Jest brązowa, pasuje do grzwi i wydaje mi się, że wygląda estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 23.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 będą płytki ale dodatkowo przygotowane jest miejsce pod szufelkę z Centralnego Odkurzacza Mam nadzieje, że pomoże w utrzymaniu czystości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 23.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Jasne kremowe płytki, do tego jasna fuga (srebrnoszara Mapei), ale epoksydowa i nie ma problemu z utrzymaniem czystości. Z utrzymaniem! Co nie znaczy, że się nie brudzi lub brudu nie widać. Po prostu brud się łatwo zmywa. Dla porównania w kuchni mam takie same płytki, ale fuga zwykła Mapei i już srebrnoszarej nie przypomina. Dlatego do przedpokoju uparłam się na epoksydową i dobrze zrobiłam. Jasnych płytek nie żałuję, wiatrołap mały, drzwi ciemne - byłoby jak w borsuczej norze. Z założenia jest to miejsce 'brudne', sprzątać trzeba i tak,nawet jakby nie było widać, bo się nosi do innych pomieszczeń. Acha do tego dobra wycieraczka na zewnątrz - zawsze trochę piachu i błota zatrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 kurcze, a ja nie pomyslalem o kratce przed wejsciem .... i co teraz ? wykuc ? .... bo pomysl mi przypadl do gustu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 23.08.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No nie wiem czy nie lepiej rzucić grubą (gumową lub metalową) wycieraczkę? Jak będziesz czyścił taką zapiaszczoną wnękę? Odkurzaczem? Da się, ale pewnie mało wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts