2112wojtek 22.12.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 . Ciekawe jak PiS to obejdzie? Nie takie rzeczy my ze szwagrem po pijaku robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 22.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Nauczyciel fizyki prezesem najwiekszego banku państwowego? Już biegnę się tam zapisać. A ja idę sprawdzić oferty dla anglistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.12.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Za wolno mówi jak na bankowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 22.12.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wojtek, pozdrowienia dla szwagra. Pytany o kandydaturę Marcinkiewicza na szefa PKO PB, prezes Narodowego Banku Polskiego prof. Leszek Balcerowicz, który w czwartek wieczorem także był gościem programu "Co z tą Polską?" powiedział, że w państwie praworządnym są zasady, w tym te dotyczące mianowania prezesów banków m.in. uchwała Komisji Nadzoru Bankowego, która jest prawem wewnętrznym i mówi o kryteriach wyboru prezesów banków. "Ta uchwała mówi, że od kandydata wymaga się stażu w instytucjach finansowych. Ja nie wiem, czy pan Kazimierz Marcinkiewicz spełnia te warunki, czy nie spełnia" - powiedział Balcerowicz. Na wczorajszej konferencji prasowej, ustępujący szef NBP powiedział "Kierowałem Komisją Nadzoru Bankowego przez sześć lat i nie przypominam sobie przypadku, żeby przyjęła ona prezesa banku, nawet małego, który miałby staż krótszy niż rok". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 marcinkiewicz wejdzie do PKO BP jako "Pełniący obowiązki Prezesa" Wtedy nie musi spełnic kryteriów. Po roku można juzbędzie oficjalnie wybrać Prezesa ze stażem. I ... bingo !! Będzie nim kaziu z roczym stażem. Jakież to genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Słyszałam, że ostatnio był wakat na stołku prymasa. Może tam biedaka upchnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.12.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 marcinkiewicz wejdzie do PKO BP jako "Pełniący obowiązki Prezesa" Wtedy nie musi spełnic kryteriów. Po roku można juzbędzie oficjalnie wybrać Prezesa ze stażem. I ... bingo !! Będzie nim kaziu z roczym stażem. Jakież to genialne Wymaga to jeszcze odrobiny pracy. On moze byc p.o., ale ZTCC wynika, ze w zarzadzie nie bedzie nawet minimum uprawnionych osob, zeby zarzad mogl podejmowac decyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 22.12.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 No i mamy wreszcie państwo zwrócone twarzą do obywatela. Obywatel atrakcyjny Kazimierz nie miał pracy i państwo znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 22.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 przypuszczam teraz masowy napływ nowych klientów sympatyków Platformy Obywatelskiej w PKO BP, przecież to najbardziej upragniony przez PO człowiek....:) To takie zabawne, Marcinkiewicz doświadczony już w rządzeniu państwem, Warszawą, a nawet uczestnik studiów doktoranckich z Ekonomii nie nadaje się na prezia PKO...., zapewne to racja, za to już wkrótce wybory, jeśli za 16 razem uda się wygrać Platformie Obywatelskiej, stworzy wtedy rząd..., a rząd pewnie będzie formowany na gabinecie cieni PO, tak, tak, PO partia znana z największej liczby etmologów w partii i historyków którzy nie znają historii nawet swoich rodzin ma gabinet CIENI znany z wielu konstruktywnych wniosków, szerokiej działalności i bardzo aktywny... kogo nam PO proponuję na rządzenie krajem (bez nazwisk) administracja - oczywiście najlepiej znanego z afer (http://wiadomosci.wp.pl/kat,28354,wid,8549191,wiadomosc.html?ticaid=12e7c) - prosze państwa INŻYNIER CHEMIK...:) sprawy zagraniczne - polityk, znaczy się bez zawodu :) obrona narodowa - kulturoznawca :) sprawiedliwość - polonistka :):):) wiadomo po co komu do prawa wukształcenie prawnicze, wszak wg PO każdy polak zna się na prawie :) sprawy europejskie - nauczyciel finanse - wykształcony rolnik :):) powszechnie znany na wsi jako II Balcerowicz:) infraastruktura - wiadomo ELEKTRYK :) rozwój regionalny - matematyk, znany z tego ze coś wartego 1,5 miliona potrafi kupić za 5 milionów..., ale to ploty złych ludzi... edukacja i nauka - matematyczka, swego czasu nauczycielka w szkole podstawowej.... brawo.... rolnictwo i rozwój wsi - geodeta zdrowie - jakiś lekarz BRAWO, BRAWO tylko czekać na objęcie przez tych ludzi rządów..., nie dziw że tak PO Kazia prosiła o przejście..., a PISOWCY nie zadowoleni z nominacji na szefa banku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 22.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Szlag mnie trafia gdy od rana bez przerwy słyszę o poszukiwaniu stołka dla pana K.M. Ostatni pomysł to prezes banku PKO BP To pan premier nie może sobie sam roboty poszukać? To taki ludzki odruch pomóc bezrobotnemu... A swoją drogą - wielu forumowiczów ma własne firmy. Nie znalazłaby się posadka dla niezwykle medialnego człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.12.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 kogo nam PO proponuję na rządzenie krajem (bez nazwisk) lewakk czy ty budujesz dom ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.12.2006 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Szlag mnie trafia gdy od rana bez przerwy słyszę o poszukiwaniu stołka dla pana K.M. Ostatni pomysł to prezes banku PKO BP To pan premier nie może sobie sam roboty poszukać? To taki ludzki odruch pomóc bezrobotnemu... A swoją drogą - wielu forumowiczów ma własne firmy. Nie znalazłaby się posadka dla niezwykle medialnego człowieka? Tiaaa... bezrobocie miało spadać i spada, przynajmniej jednemu obywatelowi robotę załatwią (obecnemu prezesowi pewnie też) O mnie i wielu innych szanowne Państwo tak się nie troszczyło... ale ja pionek mały jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 23.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Czyli co? Każdy średnio inteligentny z wyższym wykształceniem może zostać prezesem dużego banku? Byle miał plecy... Normalnie lata 70-te się kłaniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 wczoraj przypomnieli w TV wypowiedzi Marcinkiewicza sprzed roku odnośnie kolesi załatwiajacych cieple posadki osobom odchodzącym z rządu( dotyczyło to SLD) ....tak więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .....to co wtedy było naganne -teraz jest dopuszczalne cyrk..... nam przygotowali Prawi i Sprawiedliwi ......a raczej Szopkę -a jak szli do władzy mieli gęby pełne haseł prawdy... ....miało być inaczej a jest jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.12.2006 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Jednym słowem republika kolesiów, a miało być i prawo i sprawiedliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 23.12.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 wczoraj przypomnieli w TV wypowiedzi Marcinkiewicza sprzed roku odnośnie kolesi załatwiajacych cieple posadki osobom odchodzącym z rządu( dotyczyło to SLD) ....tak więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .....to co wtedy było naganne -teraz jest dopuszczalne cyrk..... nam przygotowali Prawi i Sprawiedliwi ......a raczej Szopkę -a jak szli do władzy mieli gęby pełne haseł prawdy... ....miało być inaczej a jest jak zawsze Toż to najzwyklejsze "PRAWO KALEGO", które dla polskich elit jest od lat elementarzem. Ja tam bym go pchnął na szefa Kliniki Rządowej. No co, mogliby sprawdzić na własnym żywym organizmie czy mówili prawdę - że wszędzie sie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Idą Święta, Bóg sie rodzi, każdy śle życzenia nawet dla wrogów.... ale nie tu, tu nie ma się co spodziewać dnia bez jadu.... Czyli co? Każdy średnio inteligentny z wyższym wykształceniem może zostać prezesem dużego banku? Byle miał plecy... Normalnie lata 70-te się kłaniają. wczoraj przypomnieli w TV wypowiedzi Marcinkiewicza sprzed roku odnośnie kolesi załatwiajacych cieple posadki osobom odchodzącym z rządu( dotyczyło to SLD) ....tak więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .....to co wtedy było naganne -teraz jest dopuszczalne cyrk..... nam przygotowali Prawi i Sprawiedliwi ......a raczej Szopkę -a jak szli do władzy mieli gęby pełne haseł prawdy... ....miało być inaczej a jest jak zawsze Tiaaa... bezrobocie miało spadać i spada, przynajmniej jednemu obywatelowi robotę załatwią (obecnemu prezesowi pewnie też) O mnie i wielu innych szanowne Państwo tak się nie troszczyło... ale ja pionek mały jestem... Toż to najzwyklejsze "PRAWO KALEGO", które dla polskich elit jest od lat elementarzem. Ja tam bym go pchnął na szefa Kliniki Rządowej. No co, mogliby sprawdzić na własnym żywym organizmie czy mówili prawdę - że wszędzie sie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 23.12.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 [ Toż to najzwyklejsze "PRAWO KALEGO", które dla polskich elit jest od lat elementarzem. Ja tam bym go pchnął na szefa Kliniki Rządowej. No co, mogliby sprawdzić na własnym żywym organizmie czy mówili prawdę - że wszędzie sie sprawdzi. a wiesz, masz rację I tego mu i rzadowi życzmy na święta Niech sprawdzają na swoich organizmach a nie na oszczędnosciach obywateli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 23.12.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 [ Toż to najzwyklejsze "PRAWO KALEGO", które dla polskich elit jest od lat elementarzem. Ja tam bym go pchnął na szefa Kliniki Rządowej. No co, mogliby sprawdzić na własnym żywym organizmie czy mówili prawdę - że wszędzie sie sprawdzi. a wiesz, masz rację I tego mu i rzadowi życzmy na święta Niech sprawdzają na swoich organizmach a nie na oszczędnosciach obywateli. ktoś kto radził sobie w rządzeniu państwem, Warszawą poradzi sobie i w rządzeniu bankiem..., ale rozumiem że dla niektórych święta to nie jest czas na pozbycie się jadu i złośliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 23.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 To i z Klinika by sobie poradził!!! Bankowo !!!Tego mu Zyczmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts