mikopiko 25.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 O kurcze!!! zawitałam do ciebie a tu...fju fju!!!! Pięknie sufit nad głową ! gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A kiedy dalej ruszacie? pościgamy się ... żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 04.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 No no....ale postępy! Początek kwietnia, początek sezonu budowlanego, a ty już strop robisz Fajnie to wszystko wygląda. Uśmiałam sie z twoich obaw co do zlewu, ja też tak panikowałam nie raz Jak człowiek się nie zna, to tak bywa Dobrze, że twoje obawy okazały się bezpodstawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 21.04.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 dominikams Z mojego zlewu to i ja sie teraz smieję.A najbardziej zabawne w tym wszystkim jest to ,ze będzie jednak tam gdzie go pierwotnie nie chciałam!! I to moja decyzja.Po prostu tak będzie najmniej widoczny i odgrodzony murkiem od reszty pomieszczeń.A u nie wiecznie gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.04.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 no to byłyśmy na tym samym etapie ...... zazdroszczę ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 22.04.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 no to byłyśmy na tym samym etapie ...... zazdroszczę ci A gdzie Twój dziennik??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.04.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 no to byłyśmy na tym samym etapie ...... zazdroszczę ci A gdzie Twój dziennik??????????????? w dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 17.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Hej Bardzo podoba mi się Twój domek, ciekawi mnie rozwiązanie mieszkania dla rodziców. Okolice Wieliczki są bardzo ładne, sami kiedyś rozważalismy kupna domu w stanie surowym w Koźmicach Wielkich, ale skończyło sie kupnem działki w gminie Zabierzów (druga strona Krakowa). 26 marca też rozpoczelismy przygodę z budowaniem, dzisiaj zalaliśmy płytę nad parterem. I również nie mogę sie nacieszyć, swoim budowanym domkiem . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 17.05.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 My też braliśmy pod uwagę Zabierzów,mieszkamy obecnie w Bronowicach,więc samo się nasuwa.Ostatecznie wylądujemy po drugiej stronie. Kuzyn buduje w Zabierzowie,może po sąsiedzku z Wami? Powodzenia i szybkiej przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 My też zaczynaliśmy od szukania w Zabierzowie i okolicach a skończyło się w Niepołomicach. W Bronowicach mam rodzinę.Ale nie o tym miałam pisać. Masz podłogówkę na wierzchu i nie masz okien, a w dodatlu przyznajesz się do tego na forum publicum... Odważny z Ciebie człowiek! Może trochę mniej otwartości, tak dla bezpieczeństwa. W końcu, gdybym była złodziejem, na pewno czytałabym forum. No chyba, ze masz stróża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 25.06.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Masz podłogówkę na wierzchu i nie masz okien, a w dodatlu przyznajesz się do tego na forum publicum... Odważny z Ciebie człowiek! Może trochę mniej otwartości, tak dla bezpieczeństwa. W końcu, gdybym była złodziejem, na pewno czytałabym forum. No chyba, ze masz stróża. Oczywiście swoją głupotę widzę dopiero po tym jak ktos inny ja zobaczy Masz rację. Na szczęscie dzisiaj kładą wylewki i przykryją podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.06.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Po cóż tyle samokrytycyzmu? Nazwijmy to szczerością, otwartością, wiarą w człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam Zimowe budowanie zamienilo sie na letnie wykanczanie Zazdroszcze Wam, ze juz jestescie na tym etapie. Fajny domek, podoba mi sie to rozwiazanie z czescia dla rodzicow. Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 17.07.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 HA, HA!! Dobry pomysł na tytuł dziennika."Zimowe budowanie - letnie wykańczanie"Dzięki za pochwały "częsci rodziców". To od poczatku do końca moje pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 26.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam, zgadałyśmy się w wątku "kto buduje z l&k projekt", a ja i tak od dawna śledze Twoje zmagania. Mieszkamy blisko siebie, no i ten l&k.... Widzę, że też odpuścicliście sobie Ytonga, dachówkę karpiówkę pewnie też, itd. My też nanieśliśmy na projekt dużo zmian, ale to było konieczne ze względów praktycznych (wąska działka) i ekonomicznych. Zapraszam do mnie - linki pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts