margo 22.12.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Szukałam informacji, ale w końcu nie znalazłam. Wiem, że obowiązkowa odległość kominka od materiałów łatwopalnych (typu kanapa) to jakieś 80cm a jak to wygląda w przypadku telewizora (LCD). U mnie wyjdzie jakies 50cm, jak myślicie nie zaszkodzi to telewizorowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzrejs36 26.12.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Na pewno telewizora nie postawisz przed kominkiem,tylko zboku.A z boku nie ma tak wysokiej temperatury jak od czoła.Także możesz stawiać telewizor koło kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 U mnie jest ok. 80cm i telewizor jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Winkiel 26.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Pomijając względy technologiczne to jest bardzo zły pomysł. Kominek stanowi konkurencje dla telewizora lub odwrotnie i to zestawienie jest mało korzystne. No chyba, że wnętrze nie pozwala inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts