inga77 22.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Czy ktoś ma w domu okna avangarde?Potrzebuję opinii na ich temat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga77 22.12.2006 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 avantgarde firmy dobroplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 22.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Obejrzyj dokładnie wykonanie. Później zobacz inne okna liczący się firm. Na koniec sam(a) wyciągnij wnioski... Chyba, że jesteś zwolennikiem CCC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edgar the liar 22.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zwłaszcza polączenie slupka z rama maja bombowe , szpary tak na 1-2 mm.A w balkonie przewiązka to juz sam miód.Sam takich nie mam , ale widziałem u znajomego.I ponoc nie wynika to z tego ze ten co w fabryce slupki dobrze przykrecał do anglii pojechał , ale z powodów technologicznych , prymitywne połaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 22.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 mam avangarde 9000 kupiłem takie okna bo znajomy je sprzedaje i montuje , cenowo wyszły mi bardzo tanio następna oferta była o pare tys większa a z kasa u mnie troche krucho więc sie zdecydowałem narazie wszystko ok zadnych szpar czy problemów tech ale okna mam dopiero kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertas 22.12.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 nie wziąłbym tego domu to chyba ten profil co go sami tłoczą , podobno są super tanie i na takie wygladają , opinia o dobroplaście to tanie okna , jakości nie doświadczyłem więc sie nie będe pastwił nad firmą , jeśli cena jest dla Ciebie inga77 podstawowym kryterium -- to brać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 23.12.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 kartofle tanie jak sie kupi i jeden sie trafi [lub kilka] zepsutych to je do kosza sie wywala lub na kompost [ekologicznie] okna nie wyrzucisz kupionego tanio - co tanie to raczej slabe jakosciowo - pewnych cen nie da sie obnizyc - okna sie kupuje raz w zyciu [no moze dwa] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 22.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Moja siostra zamontowała w swoim mieszkaniu okna avangarde 2 lata temu. Są o. k. Gwarancja 10- lat, umiarkowana cena, żadny7ch problemów z ekipą, montażem. Drobna usterka w drzwiach balkonowych została natychmiast usunięta. Dla tych, którzy nie traktują firmy jako najważniejszego kryterium wyboru- avangarde jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts