Gość 10.05.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 "tania" klima sprzedaje projekty GWC zwirowegowielokrotnie na forum czytalem, ze to co dostajemy za te 60 euro to nie prawdziwy projekt tylko jakis szkic i to malo konkretny chcialem zalozyc nowy watek na ktorym klienci mogliby -oczywiscie anonimowo wypowiedziec sie jakie sa ich wrazenia z zakupionego projektu no i w koncu podstawowe pytanie- czy oni maja faktycznie jakis patent, czy nie- bo slyszalem tez glosy, ze to juz dawno bylo opatentowanea w takiej sytuacji oznaczaloby to ze nas oklamuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 podczas czytania watku o gwc wielokrotnie okazywalo sie ze gosc nie wie o czym piszeja nie kupuje kota w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 a co chialbys kupic za 60 euro?projekt na perpetum mobile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 12.05.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Próbowałem negocjować z Witkiem zakup dokumentacji po niższej cenie. Ale bezskutecznie.Uważam, że wydawnie jakichkolwiek pieniędzy tylko po to, by stwierdzić: "to nie dla mnie", jest bez sensu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Witajcie! Kupiłem w tamtym roku projekt po cenie promocyjnej tzn: za 60 zł.Projekt nie jest typowym profesjonalnym projektem tylko bardzo podobnym dokumnetem do instrukcji - jak skręcić komplet mebli. Kilka rzeczy jest niejasnych ale po zastanowieniu sie lub kontakcie z Taniąklimą mozna się samamu brac do roboty. Żadnej filozofii tam nie ma.... Początkowo byłem rozczerowany ta dokumentacją ale bardzo miło zaskoczył mnie fakt, że od momentu zakupu otrzymałem 2 albo 3 przesyłki uzupełniające dokumentacje, nowe uwagi praktyczne, opis automatyki itp.Tym niemniej kazdy niech sobie sam odpowie czy warto czy nie :60zł czy tez 240 zł przy budowie domu to kropla w morzu....Ja zamierzam wykozystywac GWC do schadzania budynku w lecie więc bardzo zależy mi na maksymalnie profesjonalnym wykonaniu. Tak wiec zbieram informacje na ten temat z róznych żródeł. Czasem inforamcje sa bezpłatne a czasem trzeba za nie zapłacić....... grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 myslalem, ze wiecej forumowiczow kupilo ten patenta moze sprzedawca was zastraszyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Widocznie na forum wiedza co to sa prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 niech zgadne, - Witek...? a co ma piernik do wiatraka,nawet, gdy masz jakies prawa, to i tak pisanie, czy jest sie zadowolonym z zakupu tego pakietu nie jest wbrew temu prawu zalozylem ten temat wlasnie dlatego, ze zauwazylem, ze raczej klienci nie wyrazaja sie pochlebnie o tym produkcie (wcale sie nie dziwie, po przeczytaniu co witold wnosil do dyskusji nad GWC...) i zauwazylem ze jego klienci zostaja w jakis sposob zastraszani dziwnymi konsekwencjami- metody jak w jakiejs sekcie... chyba nie boicie sie o tym opowiedziec anonimowo?albo sadzicie, ze i tak was znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 no jak nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 To się chyba nazywa schizofrenia Mówię sam do siebie... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 BINGO!!!!-to co masz to faktycznie schizofrenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 heh ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Ja wykorzystuje opracowania Taniej klimy w codziennej praktyce i uważam, że rozwiązanie jest dobre i sprawdzone.Zaznaczam ,że nie pracuje w firmie Tania Klima[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Dobra, dobra :wink:nie pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 no bo nie pracujetylko wspolpracuje a to roznica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Czy to juz wszyscy zadowoleni uzytkownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Ja zaloze GWC, opierajac sie nie na wskazowkach TANIEJ KLIMY, lecz wyspecjalizowanego w tych sprawach pana Andrzeja Kuleja z Gdanska, wlasciciela firmy AGA GT, ktory produkuje rowniez wspaniale pustaki FORTIS, oraz NAJLEPSZE NA SWIECIE rekuperatory z tajemnica patentowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts