Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"tania" klima- czy sa zadowoleni klienci?

Gość

Recommended Posts

"tania" klima sprzedaje projekty GWC zwirowego

wielokrotnie na forum czytalem, ze to co dostajemy za te 60 euro to nie prawdziwy projekt tylko jakis szkic i to malo konkretny

chcialem zalozyc nowy watek na ktorym klienci mogliby -oczywiscie anonimowo wypowiedziec sie jakie sa ich wrazenia z zakupionego projektu

no i w koncu podstawowe pytanie- czy oni maja faktycznie jakis patent, czy nie- bo slyszalem tez glosy, ze to juz dawno bylo opatentowane

a w takiej sytuacji oznaczaloby to ze nas oklamuja...

Witajcie!

Kupiłem w tamtym roku projekt po cenie promocyjnej tzn: za 60 zł.

Projekt nie jest typowym profesjonalnym projektem tylko bardzo podobnym dokumnetem do instrukcji - jak skręcić komplet mebli. Kilka rzeczy jest niejasnych ale po zastanowieniu sie lub kontakcie z Taniąklimą mozna się samamu brac do roboty. Żadnej filozofii tam nie ma.... Początkowo byłem rozczerowany ta dokumentacją ale bardzo miło zaskoczył mnie fakt, że od momentu zakupu otrzymałem 2 albo 3 przesyłki uzupełniające dokumentacje, nowe uwagi praktyczne, opis automatyki itp.

Tym niemniej kazdy niech sobie sam odpowie czy warto czy nie :60zł czy tez 240 zł przy budowie domu to kropla w morzu....

Ja zamierzam wykozystywac GWC do schadzania budynku w lecie więc bardzo zależy mi na maksymalnie profesjonalnym wykonaniu. Tak wiec zbieram informacje na ten temat z róznych żródeł. Czasem inforamcje sa bezpłatne a czasem trzeba za nie zapłacić.......

grzesiek

niech zgadne, - Witek...?

a co ma piernik do wiatraka,

nawet, gdy masz jakies prawa, to i tak pisanie, czy jest sie zadowolonym z zakupu tego pakietu nie jest wbrew temu prawu

zalozylem ten temat wlasnie dlatego, ze zauwazylem, ze raczej klienci nie wyrazaja sie pochlebnie o tym produkcie (wcale sie nie dziwie, po przeczytaniu co witold wnosil do dyskusji nad GWC...)

i zauwazylem ze jego klienci zostaja w jakis sposob zastraszani dziwnymi konsekwencjami- metody jak w jakiejs sekcie...

chyba nie boicie sie o tym opowiedziec anonimowo?

albo sadzicie, ze i tak was znajdzie?

Ja zaloze GWC, opierajac sie nie na wskazowkach TANIEJ KLIMY, lecz wyspecjalizowanego w tych sprawach pana Andrzeja Kuleja z Gdanska, wlasciciela firmy AGA GT, ktory produkuje rowniez wspaniale pustaki FORTIS, oraz NAJLEPSZE NA SWIECIE rekuperatory z tajemnica patentowa.