Patos 17.05.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Mam już żwir na placu, od wtorku zaczynam budowę GWC , a anonimy niech się duszą w szczelnych (pałacach} bo chyba już dorobili się ich na sprzedaży klimatyzatorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 dfdsfadsfas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Czytałem. Mam zamiar wykonać GWC. Smutne że nia ma głosów zadowolonych użytkowników. A może nie ma zadowolonych użytkowników. Znajomy znajomego ponoć wykonał i eksploatuje GWC. Mam zamiar to sobie obejrzeć. Jak wątek nie ucieknie to może opiszę wrażenia i uwagi. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 koniecznie podziel sie z nami swoimi spostrzezeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 i jak?sa czy nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 20.05.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Hey,ja tam mam w starym domu (tanio kupiony) sciany na 2,5 cegly i to jest dopiero Tania Klima!CiaoSlawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienczyslaw nieszczegolny 22.05.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2003 w odpowiedzi na teks umieszczony w watku rekuperator: "chcesz przez to powiedziec, ze jest oszustem? nie wyciagalbym pochopnych wnioskowale jesli witek faktycznie nie ma patentu to powinni sie o tym dowiedziec wszyscy forumowicze, gdyz takie lgarstwo stawia pod znakiem zapytania rowniez inne informacje podawane nam przez pana Witolda Taniego klimatyzatora Apel: Witoldzie podaj z laski twojej nr patentu wtedy mozna bedzie cie sprawdzic np w bibliotece politechniki Slaskiej mozna uzyskac informacje na temat wszystkich patentow" jak to jest z tym panem Witkiem? czy na koncu dlugiego tunelu sa gdzies tam zyski czy moze sprawa w sadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.05.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2003 Dane rozwiązanie techniczne nie musi być opatentowane, żeby podlegało ochronie - patent daje jednak najszersze prawa "wynalazcy".W przypadku Taniej Klimy - może to być rozwiązanie, które być może nie zostanie opatentowane, ale podlega ochronie jako tzw. know-how. Dlatego Tania Klima w umowie zastrzega sobie, że nie wolno tych informacji udostępniać innym - to jest własnie typowy przykład ochrony rozwiązania technicznego o charakterze Umowy licencyjnej na know-how. Najczęściej postępuje się tak w przypadku, gdy dane rozwiązanie zostało zgłoszone do Urzędu patentowego, ale z uwagi na długi czas rozpatrywania wniosku - wynalazek udostępnia się zainteresowanym na podstawie umowy licencyjnej o korzystanie z know-how.To tyle teorii.Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2003 Patent na żwirowy GWC wygasł około 2 lat temu, a należał do jednego z profesorów Politechniki Wrocławskiej, który urządzenie opatentował, a następnie skonstruował (koło Politechniki działa już od dobrych 10 lat, jeśli nie więcej). Polecam firmę, która jest właścicielem portalu http://www.rekuperatory.pl - oni w cenie projektu całej instalacji wentylacyjnej robią na życzenie także projekt wymiennika gruntowego (żwirowego lub rurowego), więc nie trzeba za to płacić oddzielnie. Ostatnio montowali u jednego z moich znajomych nad morzem (w Darłowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 ja dostałem projekt GWC i projekt instalacji za darmo jak kupowałem rekuperato w http://www.agagt.pl z Gdańska ponieważ w czasie wykopu okazało się że jest woda gruntowa przeprojektowali mi wymiennik tak by pasował jestem bardzo zadowolony o efektach wymiennika i rekuperatora napiszę już za miesiąc jak się wprowadzę na stałe ale sam rekuperator wysuszył mi chatę w dwa dni po tynkowaniu i nie czuć wilgoci wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wienczyslaw nieszczegolny 26.05.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 powiedz koniecznie w jaki sposob rekuperator ci dom wysuszylmozna to bedzie opatentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts