Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naprawde...PRZEGIECIE >:-[

zielonooka

Recommended Posts

Nie wiem czy Wy tez to dostaliscie na skrzynke bo ja... kurna 3 razy !!! :evil: :evil: :evil:

http://images4.fotosik.pl/259/c6cd466732b07429.jpg

Nie dosc ze wstawiaja ten text na forum x razy (pod roznymi nickami :-? bo ich sie banuje ) to teraz na bezczelnego zasypuja mi muratorowa skrzynke tym chłamem :evil: :evil: :evil:

Nie udzielam sie w zadnej dyskusji dot. tego tematu, ani nigdzie nie prosilam o taka informacje

I sobie chyba nie zycze :-?

Jedno wielkie blech ... :evil:

I zapewniam ze postaram sie zniechecic kazdego do jakichkolwiek kontaktow z taka namolna "firma" :evil: :evil: :evil: widocznie sa naprawde badziewni i nie maja klientow skoro az tak desperacko sie "reklamuja" :evil:

A na moderatora licze ze moze jednak cos z tymi nagabami cholernymi zrobi :evil:

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem czy Wy tez to dostaliscie na skrzynke bo ja... kurna 3 razy !!! :evil: :evil: :evil:

http://images4.fotosik.pl/259/c6cd466732b07429.jpg

Nie dosc ze wstawiaja ten text na forum x razy (pod roznymi nickami :-? bo ich sie banuje ) to teraz na bezczelnego zasypuja mi muratorowa skrzynke tym chłamem :evil: :evil: :evil:

Nie udzielam sie w zadnej dyskusji dot. tego tematu, ani nigdzie nie prosilam o taka informacje

I sobie chyba nie zycze :-?

Jedno wielkie blech ... :evil:

I zapewniam ze postaram sie zniechecic kazdego do jakichkolwiek kontaktow z taka namolna "firma" :evil: :evil: :evil: widocznie sa naprawde badziewni i nie maja klientow skoro az tak desperacko sie "reklamuja" :evil:

A na moderatora licze ze moze jednak cos z tymi nagabami cholernymi zrobi :evil:

nie, do mnie juz nawet Solid Security privów nie pisze :p

nie mówiąc już o 3 razy

A może my im cuś wyślemy, tak do zapchania skrzynki. :wink:

Selimm by wymyślił może odpowiedni tekst.

Selimku, rusz głową, aby temu spamersowi skrzynkę zatkac tak by się nie mógł pozbierać ze dwa tygodnie.