zielonooka 22.12.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Nie wiem czy Wy tez to dostaliscie na skrzynke bo ja... kurna 3 razy !!! http://images4.fotosik.pl/259/c6cd466732b07429.jpg Nie dosc ze wstawiaja ten text na forum x razy (pod roznymi nickami bo ich sie banuje ) to teraz na bezczelnego zasypuja mi muratorowa skrzynke tym chłamem Nie udzielam sie w zadnej dyskusji dot. tego tematu, ani nigdzie nie prosilam o taka informacje I sobie chyba nie zycze Jedno wielkie blech ... I zapewniam ze postaram sie zniechecic kazdego do jakichkolwiek kontaktow z taka namolna "firma" widocznie sa naprawde badziewni i nie maja klientow skoro az tak desperacko sie "reklamuja" A na moderatora licze ze moze jednak cos z tymi nagabami cholernymi zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 26.12.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 zielonooka skarbie Oni po prostu chcą Cie chronić nade wszystko. Widać uznali zieleń Twych oczu za dobro narodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.12.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 no patrz ... na to nie wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Posyłaj mu odpowiedz sms-em co godzina z automatu niech- wie co to spam .... oczywiscie obdzwon wszystkie firmy ubezpieczeniowe z prosba o dokonanie wyceny (czegos tam) na w/w numer komórki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.12.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 swiateczny klimat i obzarstwo mnie ciut ulagodzily teraz juz mi nie wysylaja wiec moze im wybacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.12.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ułagodziły Cię, mówisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 28.12.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nie wiem czy Wy tez to dostaliscie na skrzynke bo ja... kurna 3 razy !!! http://images4.fotosik.pl/259/c6cd466732b07429.jpg Nie dosc ze wstawiaja ten text na forum x razy (pod roznymi nickami bo ich sie banuje ) to teraz na bezczelnego zasypuja mi muratorowa skrzynke tym chłamem Nie udzielam sie w zadnej dyskusji dot. tego tematu, ani nigdzie nie prosilam o taka informacje I sobie chyba nie zycze Jedno wielkie blech ... I zapewniam ze postaram sie zniechecic kazdego do jakichkolwiek kontaktow z taka namolna "firma" widocznie sa naprawde badziewni i nie maja klientow skoro az tak desperacko sie "reklamuja" A na moderatora licze ze moze jednak cos z tymi nagabami cholernymi zrobi nie, do mnie juz nawet Solid Security privów nie pisze nie mówiąc już o 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a mnie widocznie poliubili bo...wlasnie to mam na skrzynce http://images2.fotosik.pl/311/a89309838a7f7076.jpg Selimm - mowisz zeby dzwonic i wysylac smsy Chyba wlasnie sie wkurzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a poprzednim razem juz napisalam tym dziadom ze nie jestem zainteresowana tym bełkotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.12.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 nawet w zyczeniach swiatecznych sie wtrabanili kurcze a moze to konkurencja tego solid? i chca ludzi zniechecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Mi tez na priw to dali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 28.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Także doznałem zaszczytu dostania oferty na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.12.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A może my im cuś wyślemy, tak do zapchania skrzynki. Selimm by wymyślił może odpowiedni tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A może my im cuś wyślemy, tak do zapchania skrzynki. Selimm by wymyślił może odpowiedni tekst. Selimku, rusz głową, aby temu spamersowi skrzynkę zatkac tak by się nie mógł pozbierać ze dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Pomyśle nad tym Trzeba- będzie go gdzieś umieścić W szerokim świecie cyberprzestrzeni Hmm...moze jakie forum gejowskie niech mu jaki napisze ze jego zadanie będzie polegać na tym -zeby wziąć pana od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.12.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 O! czyli nie jestem sama , ale w calkiem milym towarzystwie od razu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 To zastanawiające komu wysyłaja ten spam na skrzynkę wiadomości prywatnych. Ja nic nie dostałem. Ale Zielonooka, Selim, Jabko... To rzeczywiście wygląda na krecią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.12.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Jezier ,możesz to rozwinąć ? my- jako jedni z większych pyskaczy czy co ... moze poza Jabolem ,bo on z zachodzącego Jopka buduje i promieniowanie mu sie udziela .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.12.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Tak właśnie mi sie wydaje. Ktoś kto by chciał wkurzyć wiadomosciami prywatnymi forumowiczów i aby głośno o tym było na forum wybierałby osoby, z których strony mógłby się najszybciej spodziewać reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.12.2006 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 kurcze a moze to konkurencja tego solid? i chca ludzi zniechecic? noi wiec cos takiego mnie tez tknelo (nawet zanim red. napisala oswiaczenie ) hmmm... wyszlo ze krzykacz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts