selimm 29.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1550226&highlight=#1550226 no niezupełnie to tak , na innych wątkach tez widzialem ze ludzie pisali o spamie w ich skrzynkach (a pierwszy raz ich widze na oczy) mi sie bardziej widzi -ze jak sie larmo zrobiło to facet front zmienia lecz moge sie mylic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.12.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Wszystkich to czeka. Mnie tez dopadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 O! czyli nie jestem sama , ale w calkiem milym towarzystwie od razu lepiej i ja dolaczam Dzisiaj mnie dopadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Acha... Zapomniałam dodać user felus5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ja taka raczej spokojna jestem (do czasu) a tez dostałam. Teoria o wybieraniu "pyskatych" upadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.01.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam na kompie filtr antyspamowy. Wpadłam na sztański pomysl. Wszystko co jest u mnie zakwalifikowane jako spam jest automatycznie forwardowane na adres jaki został podany w ich 'ofercie'. Ciekawe ile wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.01.2007 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No tak ale.. skoro to nie oni tylko zlosliwy zart - to spamowany jest bogu ducha winny solid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No tak ale.. skoro to nie oni tylko zlosliwy zart - to spamowany jest bogu ducha winny solid A jaką masz pewność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.01.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 nie mam pewnosci - natomiast wydaje mi sie to calkiem prawdopodobne - ten spam jakby byl wysylany na privy - uznalabym ze firma chce sie tak zareklamowac ale za bardzo ktos "polecial" - masa postow jednego dnia,na chama wtrynienie sie w zyczenia noworoczne itp. WIADOMO bylo ze taka akcja nie przynienie sympatii....i reakcje odwrotna niz zachecenie do skozystania z uslug,,,, Wiec raczej dla mnie ktos sobie zart (!?) zrobil (i podlozyl swinie) no albo reklamujace sie solid... nie ma zbytnio inteligentnych pracownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.01.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 albo reklamujace sie solid... nie ma zbytnio inteligentnych pracownikow Chyba trafiłaś w dziesiątkę. Jeśli będę zakładał alarm to na 100% wybiorę konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczawion1 03.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ZIELONOOKA dzięki że chociaż ty myślisz.Tak jak inni użytkownicy tego FORUM mam możliwość 1 reklamy i z tego skorzystałem.To ,że komuś to się nie spodobało i wymyślił inteligentną PROWOKACJĘ to druga sprawa.Wyjaśniliśmy i udowodniliśmy REDAKCJI że jesteśmy ofiarą.Tu powinienem zakończyć bo winny się tłumaczy ,ale z racji tego że najgłośniej o nas jest na tej stronie FORUM to dodam,że rzeczywiście byłbym głupcem gdybym zarzucił forum tak dużą ilością ogłoszen w jednym czasie i liczył na pozytywny odzew.SOLID otrzymał również oficjalną( niby skargę) następnego dnia po tej burzy od MURATORA a podpisaną przez osobę która okazała się nieistniejąca z prośbą o powstrzymanie nadgorliwego pracownika i przeprosiny tyle tylko że z prywatnego maila tego samego z którego rejestrował się osławiony i sprytny OCHRONA ROKU.Redakcja otrzymała tego maila i stąd pojawiło się sprostowanie z ich strony(które WAM nie wystarczyło aby NAM uwierzyć).Mimo to POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.01.2007 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 szczawion1 - moja wrodzona zyczliwosc do ludzi kaze mi tak sadzic a dwa - moze kobieca intuicja Jednym slowem - obstawiam podlozenie swini firmie solid. NIKT normalny by sie tak nie reklamowal [nie mowie o privach - bo tu sie wkurzylam , ale np. w zyczeniach noworocznych? eee to juz grubymi nicmi ] To moje zdanie. Byc moze mylne ale tak uwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 03.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ZIELONOOKA dzięki że chociaż ty myślisz.Tak jak inni użytkownicy tego FORUM mam możliwość 1 reklamy i z tego skorzystałem.To ,że komuś to się nie spodobało i wymyślił inteligentną PROWOKACJĘ to druga sprawa.Wyjaśniliśmy i udowodniliśmy REDAKCJI że jesteśmy ofiarą.Tu powinienem zakończyć bo winny się tłumaczy ,ale z racji tego że najgłośniej o nas jest na tej stronie FORUM to dodam,że rzeczywiście byłbym głupcem gdybym zarzucił forum tak dużą ilością ogłoszen w jednym czasie i liczył na pozytywny odzew.SOLID otrzymał również oficjalną( niby skargę) następnego dnia po tej burzy od MURATORA a podpisaną przez osobę która okazała się nieistniejąca z prośbą o powstrzymanie nadgorliwego pracownika i przeprosiny tyle tylko że z prywatnego maila tego samego z którego rejestrował się osławiony i sprytny OCHRONA ROKU.Redakcja otrzymała tego maila i stąd pojawiło się sprostowanie z ich strony(które WAM nie wystarczyło aby NAM uwierzyć).Mimo to POZDRAWIAM. JESTEŚCIE OFIARĄ??? Spamujesz w sieci gdzie się tylko da! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Twojego meila... Już ja znam te Wasze metody! Natrętni akwizytorzy, bo z handlowcami, a już napewno fachowcami, nie macie nic wspólnego! Wszędzie Was pełno! Wyrzucam jedną teczkę reklamową SOLIDU, za kilka dni mam pod drzwiami nastepną!!! Wydzwanianie na mój telefon podany na tablicy budowy to też u Was normalka!!! Jakoś inne agencje tak nie robią... Zrobiłam krótki wywiad w okolicy i co się okazuje? Sąsiedzi mają podobne odczucia. Dwóch przyznało, że uległo presji ze strony SOLIDU i podpisało umowę dla świętego spokoju!!! Widać nękanie i zastraszanie ludzi, to Wasza specjalnosc! Do tego okazuje się, że wiele tablic na płotach zostało rozdanych sąsiadom jako niby "straszaki", ale tak na prawdę chodzi o Waszą reklamę! Potem przychodzicie do ludzi i wciskacie kit, że działącie w całej okolicy. Inwestorzy patrzą, że tu SOLID, tam SOLID, to i niech u mnie będzie SOLID. Dbacie o to, żeby wszędzie było Was pełno... Ponad to to takie sztuczne blokowanie terenu przed konkurencją, prawda? Tak samo chciałeś zabłysnąć SOLIDEM na forum, żeby wszędzie było Was pełno, ale chyba trochę przesadziłeś. Jakoś nie wierzę, że padłeś ofiarą prowokacji. Nie wytrzymałam tego wszechobecnego wciskania się SOLIDU i napisałam do Twojej firmy! Nie jest prawdą, że z mojego e-maila zarejestrowano forumowicza o nicku "OCHRONA ROKU"! Nie chciało mi się odpisywać na Twojego głupiego e-maila, w którym... śmiesz straszyć mnie prokuratorem za podszywanie się pod SOLID! Widać jesteś jednak głupcem! Nie mam ochoty prowadzić z Tobą, ani firmą Solid korespondencji!!! Nie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Zwłaszcza, że szczawion1 już się ogłasza na forum z wiadomą ofertą. Biedak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.01.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 aby głośno o tym było na forum wybierałby osoby, z których strony mógłby się najszybciej spodziewać reakcji. No chyba nie do końca, bo mój SławekD też dostał, a on z tych cichych ... no chyba, że to w ramach 'cicha woda brzegi rwie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a ja nie dostałam. Albo się nie liczę, albo się mnie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a ja nie dostałam. Albo się nie liczę, albo się mnie boi teraz dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja dostałem już dawno - 21 grudnia - z nicka rogal3011. Potem już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczawion1 04.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 [ JESTEŚCIE OFIARĄ??? Spamujesz w sieci gdzie się tylko da! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Twojego meila...Już ja znam te Wasze metody! Natrętni akwizytorzy, bo z handlowcami, a już napewno fachowcami, nie macie nic wspólnego!Wszędzie Was pełno! Wyrzucam jedną teczkę reklamową SOLIDU, za kilka dni mam pod drzwiami nastepną!!! Wydzwanianie na mój telefon podany na tablicy budowy to też u Was normalka!!! Jakoś inne agencje tak nie robią...Zrobiłam krótki wywiad w okolicy i co się okazuje? Sąsiedzi mają podobne odczucia. Dwóch przyznało, że uległo presji ze strony SOLIDU i podpisało umowę dla świętego spokoju!!! Widać nękanie i zastraszanie ludzi, to Wasza specjalnosc! Do tego okazuje się, że wiele tablic na płotach zostało rozdanych sąsiadom jako niby "straszaki", ale tak na prawdę chodzi o Waszą reklamę! Potem przychodzicie do ludzi i wciskacie kit, że działącie w całej okolicy. Inwestorzy patrzą, że tu SOLID, tam SOLID, to i niech u mnie będzie SOLID.Dbacie o to, żeby wszędzie było Was pełno...Ponad to to takie sztuczne blokowanie terenu przed konkurencją, prawda?Tak samo chciałeś zabłysnąć SOLIDEM na forum, żeby wszędzie było Was pełno, ale chyba trochę przesadziłeś. Jakoś nie wierzę, że padłeś ofiarą prowokacji.Nie wytrzymałam tego wszechobecnego wciskania się SOLIDU i napisałam do Twojej firmy! Nie jest prawdą, że z mojego e-maila zarejestrowano forumowicza o nicku "OCHRONA ROKU"! Nie chciało mi się odpisywać na Twojego głupiego e-maila, w którym... śmiesz straszyć mnie prokuratorem za podszywanie się pod SOLID! Widać jesteś jednak głupcem! Nie mam ochoty prowadzić z Tobą, ani firmą Solid korespondencji!!!Nie pozdrawiam. ALANOWA: JEŻELI POTRAFIŁAŚ SIĘ PODAWAĆ ZA PRACOWNIKA MURATORA JAKO ALICJA NOWAK I CYTOWAĆ AKURAT OGŁOSZENIA "OCHRONY ROKU "TO JESTEM TEZ PEWIEN ŻE JESTEŚ WŁAŚNIE "OCHRONĄ ROKU" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczawion1 04.01.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ALANOWA:JEŻELI POTRAFIŁAŚ SIĘ PODAWAĆ ZA PRACOWNIKA MURATORA JAKO ALICJA NOWAK I CYTOWAĆ AKURAT OGŁOSZENIA "OCHRONY ROKU "TO JESTEM TEZ PEWIEN ŻE JESTEŚ WŁAŚNIE "OCHRONĄ ROKU"-JAKĄ AGENCJĘ OCHRONY REPREZENTUJESZ-POGOŃ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts