Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Naprawde...PRZEGIECIE >:-[

zielonooka

Recommended Posts

Taki mail otrzymałam na prywatną skrzynkę :

Jak widać reklama na Forum nie wystarczyła :)

Do tego maila była załączona oferta w Wordzie - poniżej :) To chyba nie antyreklama - może nieźle Pan kogos wkurzył tym spamem na priva, co ?

----- Original Message -----

From: [email protected]

To: [email protected]

Sent: Thursday, November 16, 2006 11:42 PM

Subject: Fw: solid security

WITAM. UPRZEJMIE PROSZĘ O ZACHOWANIE TEJ WIADOMOŚCI BO MAM NADZIEJĘ, ŻE KONTAKT DO NAS MÓGŁBY SIĘ PAŃSTWU PRZYDAĆ przy urządzaniu się w nowym domu/mieszkaniu .W załączniku znajduje się oferta wstępna firmy SOLID SECURITY na montaż systemu alarmowego oraz jego monitoring wraz z przyjazdami grup interwencyjnych.W DZISIEJSZYCH CZASACH OCHRONA OBIEKTU STAŁA SIE STANDARDEM ,DLATEGO POMYŚLAŁEM ŻE TAKA OFERTA MOGŁABY PAŃSTWA ZAINTERESOWAĆ.Przepraszam jeżeli w jakiś sposób Państwa tą wiadomością uraziłem. POZDRAWIAM ANDRZEJ PRZYBYLSKI TEL.0 602 475 262 [email protected]

OFERTA WSTĘPNA

Dotyczy obiektów

na terenie całej Polski

.............................. kilka słów o SOLID SECURITY Str. 2-3

.............................. ochrona stacjonarna Str. 4-6

.............................. usługi konwojowania Str. 7-9

.............................. monitoring Str. 10

.............................. systemy alarmowe Str. 11-14

.............................. satelitarny system monitorowania pojazdów GPS Str. 15

e-mail: [email protected]

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ALANOWA:JEŻELI POTRAFIŁAŚ SIĘ PODAWAĆ ZA PRACOWNIKA MURATORA JAKO ALICJA NOWAK I CYTOWAĆ AKURAT OGŁOSZENIA "OCHRONY ROKU "TO JESTEM TEZ PEWIEN ŻE JESTEŚ WŁAŚNIE "OCHRONĄ ROKU"-JAKĄ AGENCJĘ OCHRONY REPREZENTUJESZ-POGOŃ?

szczawion1 (czy inny z wielu nicków) nikogo nie chcę bronić, ale dałbyś już spokój. Mamy cię dość. Teraz to już raczej robisz sobie anty-reklamę. Chyba, że o to ci chodzi.

• 2 weeks później...