Nefer 04.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Taki mail otrzymałam na prywatną skrzynkę : Jak widać reklama na Forum nie wystarczyła Do tego maila była załączona oferta w Wordzie - poniżej To chyba nie antyreklama - może nieźle Pan kogos wkurzył tym spamem na priva, co ? ----- Original Message ----- From: [email protected] To: [email protected] Sent: Thursday, November 16, 2006 11:42 PM Subject: Fw: solid security WITAM. UPRZEJMIE PROSZĘ O ZACHOWANIE TEJ WIADOMOŚCI BO MAM NADZIEJĘ, ŻE KONTAKT DO NAS MÓGŁBY SIĘ PAŃSTWU PRZYDAĆ przy urządzaniu się w nowym domu/mieszkaniu .W załączniku znajduje się oferta wstępna firmy SOLID SECURITY na montaż systemu alarmowego oraz jego monitoring wraz z przyjazdami grup interwencyjnych.W DZISIEJSZYCH CZASACH OCHRONA OBIEKTU STAŁA SIE STANDARDEM ,DLATEGO POMYŚLAŁEM ŻE TAKA OFERTA MOGŁABY PAŃSTWA ZAINTERESOWAĆ.Przepraszam jeżeli w jakiś sposób Państwa tą wiadomością uraziłem. POZDRAWIAM ANDRZEJ PRZYBYLSKI TEL.0 602 475 262 [email protected] OFERTA WSTĘPNA Dotyczy obiektów na terenie całej Polski .............................. kilka słów o SOLID SECURITY Str. 2-3 .............................. ochrona stacjonarna Str. 4-6 .............................. usługi konwojowania Str. 7-9 .............................. monitoring Str. 10 .............................. systemy alarmowe Str. 11-14 .............................. satelitarny system monitorowania pojazdów GPS Str. 15 e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ALANOWA:JEŻELI POTRAFIŁAŚ SIĘ PODAWAĆ ZA PRACOWNIKA MURATORA JAKO ALICJA NOWAK I CYTOWAĆ AKURAT OGŁOSZENIA "OCHRONY ROKU "TO JESTEM TEZ PEWIEN ŻE JESTEŚ WŁAŚNIE "OCHRONĄ ROKU"-JAKĄ AGENCJĘ OCHRONY REPREZENTUJESZ-POGOŃ? szczawion1 (czy inny z wielu nicków) nikogo nie chcę bronić, ale dałbyś już spokój. Mamy cię dość. Teraz to już raczej robisz sobie anty-reklamę. Chyba, że o to ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.01.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ... my- jako jedni z większych pyskaczy czy co ... moze poza Jabolem ,bo on z zachodzącego Jopka buduje i promieniowanie mu sie udziela .... O Ty gadzino przewstrętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts