frelka-tolo 23.12.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Właśnie u siebie w domu także wymieniłem okna. I od tego momentu mam problem z wiecznie zaparowanymi szybami. Sprawdziłem wentylacje no i mam "cug". W następnym kroku zacząłem remont pokoju dla dziecka po zerwaniu tapety wszystko było ok lecz gdy położyłem gładź i pozostawiłem na noc do wyschnięcia odkryłem, że w narożniku mieszkania obok okna woda tak się skrapla, że ścieka po ścianie. Teraz nie wiem czy jak pomaluję pokój ten stan rzeczy "nie załatwi" mi farby albo co gorsza nie wprowadzi mi grzyba do domu. Proszę o POMOC jakąś poradę, doradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 23.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 brak wymiany powietrza w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka-tolo 27.12.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 No tak "Brak wymiany powietrza" ale jak to zmienić jak temu zaradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 27.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jeśli nie ma nawiewników to trzeba je wstawić albo w okno, pod parapet lub w ściane. Do mieszkania musi napływać swieże powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KingaMP 18.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Może głupio zabrzmi moje pytanie: Jak wyglądają takie nawiewniki? mam ten sam problem w sypialni - jest wilgotno, szyby zaparowane. Kupiliśmy z mężem pochłaniacze wilgoci, w których wkład powinien wystarczyć na 3 miesiące, u nas nie wystarcza na miesiąc I prosze jeszcze o podpowiedź, jak sprzwdzić cug ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts