mack 23.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 montowałem listwy podłogowe na klej montażowy.Pattex Power - 17 zł super klej, nakładasz, dociskasz i trzyma niestety zabrakło mi i użyłem klej montażowy Dragon 10 zł - wielkie G, można sobie dociskać do ... i nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 23.12.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 I co w zwiazku z tym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 23.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 I co w zwiazku z tym..... Dzięki temu sam nie przekonam się ,że klej Dragona to wielkie G. Do tego sluży to forum.Chociaz czasami mam watpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 23.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Taa a ja akurat na ten klej kleiłem pare rzeczy i trzyma ,dziwne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 23.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 montowałem listwy podłogowe na klej montażowy. Pattex Power - 17 zł super klej, nakładasz, dociskasz i trzyma niestety zabrakło mi i użyłem klej montażowy Dragon 10 zł - wielkie G, można sobie dociskać do ... i nie trzyma kleje montażowe w większości... nakładasz... przyciskasz...odklejasz ... czekasz... dociskasz... i trzyma.... wg mnie najlepszy to.... Tytan....ceny nie pametam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mockba 23.12.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 najlepszy jest ceresit ... szybki kontakt z podlozem dobrze trzyma ... polecam.. zreszta wszystkie produkty ceresitu ... a odradzam mapei jakosc niewarta tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 23.12.2006 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 I co w zwiazku z tym..... a to żeby inni mieli łatwiej, prościej, lepiej po to jest to forum, mocowanie listew podłogowych Patexem Powe to była przyjemność, Dragonem mordęgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts