hubhert 04.08.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 W oknach uchylnych istnieje ryzyko wyłamania skrzydła lub zawiśniecia na jednym zawiasie. Może to sie stać gdy okno jest uchylone, a chcemy otworzyc je na ościerz. System błędnego połozenia klami chroni przed uszkodzeniem okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 10.08.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Hubhert ale sprawnie wam idzie budowa. Śledzę Wasz dziennik. U mnie niestety murarze są bardzo powolni, i nie wiem czy skończą budowac do końca sierpnia . Dachowca mam na początek września zaklepanego i jeszcze sie zastanawiam, czy udałoby sie wprowadzi do betonu w grudniu-styczniu? Jestem teraz miesiąc z pracami za tobą. Czy rozglądałeś sie już za tynkami i wylewkami? Orientujesz sie jakie są dobre ceny w lublinie? Będziesz robił tynki gipsowe czy cem-wap., a wylewka z miksokreta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 10.08.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam. A już myślałem, że nikt nie czyta naszego dziennika Z murarzy byliśmy bardzo zadowoleni, póki nie zaczęli się migać od paru czynności, że niby niekonieczne i i gdy wyszły jakies fuszerki, które trzeba poprawić. Szczegóły bedą w dzienniku. Jeszcze bedą z nimi jaja, bo nie jestesmy rozliczeni. Od tynków mamy firmę, z materiałem 25,68 brutto tynk cem-wap. Jak zrobia zamieszcze zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 13.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No i co jest -czekam już prawie 3 miesiace na dalszy ciąg a tu nic. Prosimy o nowe wpisy, ceny i zdjęcia -pozdrawiamy i trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 14.11.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Budowa szła pięknie póki nie zaczęły się problemy z dachem, na szczęście wszytko to juz za nami, ale 3-miesięczne opóźnienie nie pozwoli nam wprowadzic sie w tym roku, a było to mozliwe. Pod koniec tego tygodnia lub w przyszłym zaczna sie tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 29.11.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 No fajnie, że się odezwałeś - domek super - bardzo się nam podoba i nadal mocno trzymamy kciuki. Powinieneś powiesić gości z hurtowni za pomylenie partii dachówek - normalnie tragedia - tyle nerwów no i stracony czas i kasa za przełożenie dachu. A już myślałem po tempie prac, które przedstawiałeś na zdjęciach, że w tym roku zrobicie Sylwestra dla znajomych.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts