marzenkka 18.06.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam wklejam kolejne zd wszystko idzie w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkka 19.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 jutro jedziemy zamowic okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkka 31.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 zastanawiamy sie nad zmiana koloru podbitki, na kolor ciemniejszy, cos bardziej pod dach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzi 08.04.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 marzenkka cieszę się, że wreszcie pokazałaś aktualniejsze zdjęcia. Ja ruszam w tym miesiącu! Szkoda, że Hela milczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lastom 03.07.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam Ja również wybudowałem ten dom, tzn. nie do końca taki bo w sumie cały środek oraz wszystkie wymiary zewnętrzne są zupełnie inne natomiast mocno wzorowałem się na tym projekcie co do bryły zewnętrznej. U nas wyglądało to tak że poszedłem do projektanta (rysownika) i wszystko zaprojektowaliśmy tak jak sami chcieliśmy. Napisałem rysownika bo ze względu na moje zdolności w sumie to cały układ i rozmieszczenie domu zaprojektowałem sam. Jeśli macie życzenie to mogę podzielić się z Wami fotografiami zewnętrznymi jak wygląda taki dom po drobnym retuszu tym bardziej że ktoś się zastanawiał nad ciemną podbitką którą ja np. zastosowałem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lastom 13.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzi 05.08.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 lastom pięknie wykończony domek! I takie piękne otoczenie... Kiedy u mnie działka z pola walki zmieni się w taką błogą enklawę.Ale wracając do rzeczywistości: wydaje się, że wprowadziłeś duże zmiany. Może pochwalisz się wnętrzem?Ciekawa jestem jakie masz schody. Ja zrezygnowałam z betonowych i mam zamiar wstawić ażurowe drewniane.Szukam fajnych rozwiązań. PozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkka 29.08.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Lastom pięknie wykończyłeś domek. Również dołączam się do prośby o zd wewnątrz domu. My na razie stoimy z budową brak funduszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkka 29.08.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aha i prosiła bym cię o nazwę koloru elewacji. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megitm 29.11.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, Zamieszczam zdjęcia naszego domku:), niestety już sprzedanego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzi 03.12.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Megitm super, że zamieściłaś/eś zdjęcia. Nadal proszę o wnętrza...I jeszcze pytanie techniczne do wszystkich mieszkających, budujących i sprzedających "frontowy" : jak rozwiązany macie strop nad gankiem. U mnie zgodnie z projektem jest drewniany, teraz mają kłaść posadzki i pojawił się problem w jaki sposób ten drewniany strop połączyć z betonowym wieńcem, ponieważ między belkami a tym wieńcem jest przestrzeń na około 20 cm.Może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkka 13.12.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam.Ja mam całość wykończoną deseczką z podbitkiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenkka 18.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 wizualizacja kuchni (jeszcze nie ostateczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts