gdyniek 25.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 poradzcie ile i jak wycenic koszt rozbiorki dobudówki (parter 5x8m+poddasze nieuzytkowe, tzw szopka , dach dwuspadowy dachowka, mur grubosc 25cm. Nie wiem cen nawet z sufitu, czy moze to byc 2000pln czy 500pln.. oswieccie mnie zanim bede sie targowal z wykonawca. Jak to sie wycenia, za mb muru, za m3 cegly? Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 25.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 jakie miasto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdyniek 25.12.2006 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 jakie miasto ?? Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 26.12.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 jaki termin realizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdyniek 26.12.2006 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 jaki termin realizacji ? termin realizacji - do wiosny.. w zasdadzie warunki pogodowe teraz na takie prace sa idelane, wiec planuje teraz/zaraz Gliwice-Zerniki (jakie to ma znaczenie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 27.12.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ja miałam do rozbiórki - 3 lata temu stodołę na działce (taką działkę kupiłam) wraz z garażem. Jak się później okazało konieczny był projekt rozbiórki (koszt coś koło 1,5KPLN :(). Nie licząc sprzętu i tego że dobra cegłę zabrami mi z działki ci co rozwalali, to za samą robociznę dałam 3000PLN. Łącznie z wywozem, sprzętem, itd. itp. koszty zamknęły się w kwocie ca 10-12kPLN :(. Natomiast profesjonalne firmy chciały za to coś od 40000PLN . Wydaje mi się że 2000PLN za twój zakres to na prawdę tanio. A skoro działka jest w Żernikach - to pomnóż to razy 2 (jak ktoś mi kiedyś powiedział - w Żernikach biedni się nie budują). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts