niktspecjalny 28.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nie wziałem karty bo musiałbym zapłacić na nią albo 400 zeta (abonametn 50 zł) i podpisać umowę na 2 lata , albo 1,22 zł przy abonamencie 120 zł też na dwa lata. A tak mam umowę na czas nieokreślony z której mogę zrezygnować kiedy tylko chcę i abonament 50 zł miesięcznie. Podpisując umowę żyłem w przeświadczeniu, że posiadam jedną lub dwie sprawne słuchawki. Okazało się, że dzieci się nimi bawiły ooo! tego nie wiedziałem. W erze tak 1.5 r temu nie było.Albo mnie zrobili w bambuko. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 zielonookka, tak sobie pomyślałam, że masz jeszcze jedno wyjście. Kup nowy numer, telefon firmowy i na abonament) wiec nie przejdzie ale sam pomysl zacny - byc moze na przyszlosc zrobie tak ze kupie nr (np karte) i kazdy nowo poznany znajomy bedzie przechodzil swego rodzaju "kwarantanne" na tym kartowym numerze i dopiero po okresie probnym "dostapi zaszczytu" ( ) poznania telefonu ktorym posluguje sie na codzien o! to jest mysl! A moze jeszcze inaczej? Skoro masz Orange, kup karte z nowym numerem i podaj Nagabowi ten numer jako Twoj nowy numer telefonu. Czasem włozysz ta karte do telefonu i odczytasz te sms-y albo odbierzesz od Nagaba rozmowe... W takiej sytuacji zostałby Ci stary numer na ktory dzwoniliby wszyscy tak jak do tej pory, a pan Nagab na nowy numer... B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.12.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 beti555 o! a to tez nieglupie mam nawet jakis stary badziewny aparat tel wiec karta moglaby tam sobie siedziec i nie musialabym sie bawic w przekladanie Tylko ze przez jakis czas na firmowym nie moglabym odbierac np zastrzezonych (gdyby nagab zdenerwowany cisza probowal podstepem dzwonic na stary - w celu sprawdzenia) Ale sam pomysl dobry!!!! i chyba latwiejszy w realizacji niz moj DZIEKUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 29.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Bardzo proszę Oby cos wogóle zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts