Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Głupi problem telefoniczny i glupie pytanie :-/

zielonooka

Recommended Posts

Nie wziałem karty bo musiałbym zapłacić na nią albo 400 zeta (abonametn 50 zł) i podpisać umowę na 2 lata , albo 1,22 zł przy abonamencie 120 zł też na dwa lata.

A tak mam umowę na czas nieokreślony z której mogę zrezygnować kiedy tylko chcę i abonament 50 zł miesięcznie.

Podpisując umowę żyłem w przeświadczeniu, że posiadam jedną lub dwie sprawne słuchawki. Okazało się, że dzieci się nimi bawiły :lol:

ooo! tego nie wiedziałem.

W erze tak 1.5 r temu nie było.Albo mnie zrobili w bambuko.

pozdr. :)

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zielonookka, tak sobie pomyślałam, że masz jeszcze jedno wyjście. Kup nowy numer,

telefon firmowy i na abonament) :-? :wink: wiec nie przejdzie

ale sam pomysl zacny - byc moze na przyszlosc zrobie tak ze kupie nr (np karte) i kazdy nowo poznany znajomy bedzie przechodzil swego rodzaju "kwarantanne" :wink: na tym kartowym numerze i dopiero po okresie probnym :wink: :lol: "dostapi zaszczytu" ( :lol: :lol: :lol: ) poznania telefonu ktorym posluguje sie na codzien :wink:

o! to jest mysl! :wink:

A moze jeszcze inaczej? Skoro masz Orange, kup karte z nowym numerem i podaj Nagabowi ten numer jako Twoj nowy numer telefonu. Czasem włozysz ta karte do telefonu i odczytasz te sms-y albo odbierzesz od Nagaba rozmowe... W takiej sytuacji zostałby Ci stary numer na ktory dzwoniliby wszyscy tak jak do tej pory, a pan Nagab na nowy numer...

B.

beti555

o!

a to tez nieglupie :)

mam nawet jakis stary badziewny aparat tel wiec karta moglaby tam sobie siedziec i nie musialabym sie bawic w przekladanie :)

Tylko ze przez jakis czas na firmowym nie moglabym odbierac np zastrzezonych (gdyby nagab zdenerwowany cisza probowal podstepem dzwonic na stary - w celu sprawdzenia) :wink:

Ale sam pomysl dobry!!!! i chyba latwiejszy w realizacji niz moj :D

DZIEKUJE!!!! :wink: