niktspecjalny 05.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 I znowu jedzenie. No wiesz. Jakos trudno nie mówic o jedzeniu w wątku na temat sprzętu kuchennego. A może to ja źle rozumiem temat ? źle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 To sprzęt kuchenny sluży do 'mania' a nie do przyrządzania jedzenia ? Wstrząsające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nie wiem dlaczego potrzebny wam jest mikser? Tyle jest gotowych wyrobów, ciastkarni, piekarni. Mam takiego małego fiksa żywieniowego. Lubie wiedzieć co jest w tym co jem... Jak sobie sama zrobie to jest i smaczniei i kontrole mam nad tym co się w potrawie znajduję. Taka staromodna jestem... Nawet mięso na mielone wolę sama mielić. Oprócz rodziny zwracasz uwage na to ,że czasami goście siedza przy Twoim stole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Oprócz rodziny zwracasz uwage na to ,że czasami goście siedza przy Twoim stole?? Tak, ale to znacznie rzadziej niż rodzina. I wcale ich wtedy nie karmie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No wiesz. Jakos trudno nie mówic o jedzeniu w wątku na temat sprzętu kuchennego. A może to ja źle rozumiem temat ? Jak słusznie zauważyłaś wątek jest o sprzęcie kuchennym, a nie jedzeniu. O jedzeniu zdaje się, a w zasadzie o „fiksie żywieniowym”, sama rozpoczęłaś wątek. Ja mówiłem o kupowaniu jedzenia ku ścisłości. Ale nie o to tu chodzi. Możemy równie dobrze porozmawiać o pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 W takim razie podpowiedz mi co mam sobie kupić w zastępstwie swojego wysłużonego malaksera, bo nadal nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Oprócz rodziny zwracasz uwage na to ,że czasami goście siedza przy Twoim stole?? Tak, ale to znacznie rzadziej niż rodzina. I wcale ich wtedy nie karmie gorzej JoShi napisał: Mam takiego małego fiksa żywieniowego. Lubie wiedzieć co jest w tym co jem... Jak sobie sama zrobie to jest i smaczniei i kontrole mam nad tym co się w potrawie znajduje. Pizzy też nie zamawiasz jak nagle zwala Ci sie goście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pizzy też nie zamawiasz jak nagle zwala Ci sie goście? Jeśli już koniecznie chcesz wiedzieć to Ci napiszę. Nie zamawiam pizzy dla gości, znam milion innych sposobów, zeby ich dobrze nakramić nawet jak przyjadą niezapowiedzianie, co sie praktycznie nie zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Pizzy też nie zamawiasz jak nagle zwala Ci sie goście? Jeśli już koniecznie chcesz wiedzieć to Ci napiszę. Nie zamawiam pizzy dla gości, znam milion innych sposobów, zeby ich dobrze nakramić nawet jak przyjadą niezapowiedzianie, co sie praktycznie nie zdarza. Tak strasznie koniecznie to nie, tym bardziej ,że robisz mi.....że odpowiesz.Ale mimo to zapytam wprost?Jeżeli gdzieś wyjeżdżasz to nic nie jadacie "obcego" ??Pominąłem juz gosci ,żeby Cie nie dżażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 W takim razie podpowiedz mi co mam sobie kupić w zastępstwie swojego wysłużonego malaksera, bo nadal nie wiem... Nie wiem. Ale ty na pewno kupisz drugi podobny. Jeżeli tak to kup markowy i w promocyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No i oczywiście inne zaprzyjaźnione rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jeżeli gdzieś wyjeżdżasz to nic nie jadacie "obcego" Chyba nie rozumiem co masz na myśli... Bo tak jeśli już o pizzy. To co innego pizza zrobiona na swieżo, przez kucharza w pizzeri a co innego zafoliowany gotowiec z hipermarketu nasączony chemią. Bo chyba o to pytałeś, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nie wiem. Ale ty na pewno kupisz drugi podobny. Jeżeli tak to kup markowy i w promocyjnej cenie. Eeee. tam taka podpowiedź... Przeciez ja pytałam o zupełnie inny typ urządzenia niż miałam do tej pory, ale jakoś chyba nie ma tu użytkowników bo nikt się nie wypowiedział. Ty też chyba nie masz praktyki, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dobre pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dobre pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ty też chyba nie masz praktyki, prawda ? Nie specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ty też chyba nie masz praktyki, prawda ? Nie specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ty też chyba nie masz praktyki, prawda ?Nie specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ty też chyba nie masz praktyki, prawda ?Nie specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 To nie ja. Coś się popsuło wyskoczył mi jakis błąd i wiadomości się pokazały kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts