MAREK S 24.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam,Sorry ze sie wtrace gdyz sie nie znam...Co sadzicie o KitchenAid??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam, Sorry ze sie wtrace gdyz sie nie znam... Co sadzicie o KitchenAid??? sorrrry ale ty się chcesz pochwalić tym urządzeniem , czy pytasz co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 25.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam, Jako wywolany do tablicy juz odpowiadam Wspominalem,ze sie nie znam na tym,i nie bylo moja intencja jakakolwiek proba chwalenia sie bo nie ma czym mysle... (wole sie pochwalic wlasnorecznie wykonanym ogrodzeniem z rozami ) Powyzsze urzadzenie moja polowica ma juz od paru lat,uzywa go do jakis tam akcji przed pieczeniem ciasta itp a ja tylko je delikatnie mowiac wyszukalem w bardzo okazyjnej cenie... A teraz widze,ze to chyba inny rodzaj maszynki,anizeli to o czym mowicie. Wiem tylko,ze nie zamienilaby go na zaden inny Pozdrawiam PS: No i smacznego zycze allin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 25.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 MAREK S KitchenAid to bardzo dobra marka .... i bardzo droga.Jaki masz ten robot , za ile go kupiles i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 26.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam,Kupilismy go w 2005 i kosztowal 1600pln nazywa sie Artisan,zoltyjak wroci polowica to podam firme bo teraz nie jestem pewny sorry,mogla to byc:http://www.vivamix.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 01.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam, Kupilismy go w 2005 i kosztowal 1600pln nazywa sie Artisan,zolty jak wroci polowica to podam firme bo teraz nie jestem pewny sorry, mogla to byc: http://www.vivamix.pl Pozdrawiam Witam ponownie, ten sklep to j.w. vivamix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.02.2007 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Marzyl mi sie ten mikser tylko nie wiedzialam, ze tyle on kosztuje. Teraz gdy sie budujemy to dlugo nie bedzie mnie stac na niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 04.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Nie wiem dlaczego potrzebny wam jest mikser? Tyle jest gotowych wyrobów, ciastkarni, piekarni. I wychodzi taniej kupienie. Tylko zapaleni pasjonaci zajmują się robieniem ciasta w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Nie wiem dlaczego potrzebny wam jest mikser? Tyle jest gotowych wyrobów, ciastkarni, piekarni. Mam takiego małego fiksa żywieniowego. Lubie wiedzieć co jest w tym co jem... Jak sobie sama zrobie to jest i smaczniei i kontrole mam nad tym co się w potrawie znajduję. Taka staromodna jestem... Nawet mięso na mielone wolę sama mielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 04.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Mam takiego małego fiksa żywieniowego. Lubie wiedzieć co jest w tym co jem... Jak sobie sama zrobie to jest i smaczniei i kontrole mam nad tym co się w potrawie znajduję. Taka staromodna jestem... Nawet mięso na mielone wolę sama mielić. Moje gratulacje. Musisz mieć dużo czasu i cierpliwości, godne pozazdroszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Musisz mieć dużo czasu i cierpliwości Raczej musze znaleźć dużo czasu i cierpliwości. Po prostu szanuję siebie i swoja rodzinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Nie wiem dlaczego potrzebny wam jest mikser? Tyle jest gotowych wyrobów, ciastkarni, piekarni. I wychodzi taniej kupienie. Tylko zapaleni pasjonaci zajmują się robieniem ciasta w domu. Mnie jakoś nie wychodzi taniej kupowanie. Uwielbiam piec ciasta, no niestety również jeść. I dzisiaj zarżnęłam swój mikser. Zaczęłam ostatnio piec chleb i dużo drożdżowych, ich wyrabianie chyba go wykończyło. No i Termomix nie będzie jednak moim następnym. Nie umiem się obejść bez miksera - używam go kilka razy dziennie - muszę szybko zreperować (ale to chyba silnik), albo kupić nowy. A strrrrasznie nie mam forsy ostanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.02.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Musisz mieć dużo czasu i cierpliwości, godne pozazdroszczenia. ..................albo dobra organizację zycia codziennego ja też wolę piec i gotować niż kupować gotowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ja tez nie cierpie gotowcow typu pierogi, krokiety, golabki, surowki, salatki i wiele innych dan dla zapracowanych bleee. U mnie po prostu jak bym im zaserwowala takie gotowce to by wolala rodzinka nie jesc wcale. Nawet obkład na chleb robie sama, bo tych plasterkowanych wedlin nikt u mnie nie ruszy. Maz twierdzi, ze jeszcze tego dziadostwa z siatki nie wypakowalam, a juz sie świeci jakby bylo stare. Dlatego na chlebek pieke i wymyslam rozne miesa w piekarniku-to sa nasze wedliny. Z szybnek to tylko taka ze swiniobicia. Wolimy swojska ze swiniobicia mrozona niz kupna niemrozona. Miesa mielonego tez nie wyobrazam sobie kupic w miesnym, musz sama zmielic, ciasta rowniez, a do pracy wyjezdzam o 9, a wracam o 18 (dojezdzam codziennie 40km w jedna strone). Czasu duzo nie mam ale tak jak napisala Ew-ka staram sie go sobie dobrze zorganizowac. Jak pozniej wracam z pracy, bo teraz mam duzo zalatwiania z budowa to maz zaczyna cos pichcic ale swojego domowego. Gotowcow nie chce nawet u nas pies ruszyc. I tak mowiac szczerze to on jest wlasnie najwiekszym testerem jedzenia. Gdybym mu polozyla np. pierogi kupne to nie ruszy, a swoje gotujac musze brac jego tez pod uwage aby mu wrzucic do miski, bo nie odpusci tak piszczy. Poledwice sopocka jak bym mu dala to strzasnie go i odejdzie zostawiajac, a swojska szynke gdy jemy to najchetniej wskoczylby na stol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No proszę, uderz w stół, a nożyce się odezwą. Jedna luźna dygresja, a tyle postów. Nie uważam, by kupowanie gotowców w sklepie miało zasadniczy związek z tym jak ktoś szanuje siebie czy rodzinę. Jak ktoś lubi gotować czy piec to lubi, jak nie to nie. Osobiście jestem za drugą opcją. Nie twierdzę też, że wszystkie gotowce są smaczne, ale też nie wszystkie kupuję. Z organizacją czasu również nie mam kłopotów. A z tym psem to ciężkie przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nie uważam, by kupowanie gotowców w sklepie miało zasadniczy związek z tym jak ktoś szanuje siebie czy rodzinę. W moim przekonaniu ma. To kwestia tego czym sie karmi siebie i rodzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 W moim przekonaniu ma. To kwestia tego czym sie karmi siebie i rodzine. I tym oto stwierdzeniem sprowadzasz wszystko do konsumpcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 I tym oto stwierdzeniem sprowadzasz wszystko do konsumpcji. Nie, ale uwazam kwestie żywienia za jedna z zasadniczych... Po prostu nie widze nic rozsądnego w karmieniu sie, jajkami w proszku, emulgatorami, konserwantami i całą masa innych świństw, skoro niewielkim nakładem pracy można znacznie zredukować ilość tego typu związków w naszym pożywieniu. Tak właśnie wyraża się mój szacunek dla mojego zdrowia i zdrowia mojej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nie, ale uwazam kwestie żywienia za jedna z zasadniczych... I znowu jedzenie. To jest twój punkt widzenia i ja go nie zamierzam zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 I znowu jedzenie. No wiesz. Jakos trudno nie mówic o jedzeniu w wątku na temat sprzętu kuchennego. A może to ja źle rozumiem temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts