HenoK 30.08.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Niech mnie ktoś oświeci, co to takiego i skąd sie wzięły takie kurioza jak: umiĘ- zamiast umiem, mieszkaniĘ - zamiast mieszkaniem Czyżby popełniacze powyzszego chcieli być bardziej gramatyczni od Miodka? A dlaczego piszesz powyzszego ? Czy przypadkiem nie powinno być powyższego ? Możesz mi też przetłumaczyć z "Twojego" na polski słowo popełniacze. ŚWIĘTA ORTOGRAFICZNA INKWIZYCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość maxym 30.08.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 A dlaczego piszesz powyzszego? Zacina się prawy alt.Możesz mi też przetłumaczyć z "Twojego" na polski słowo popełniaczeOd "popełnić błąd". Ci, którzy popełniają błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Rozumię ... A ja nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.08.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Bo Hubwarka jest popełniaczem, ale nie zacina się mu się prawy Alt _____________________________________________ Patrzcie dzieci: tak się rodzą neologizmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 30.08.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Bo Hubwarka jest popełniaczem, ale nie zacina się mu się prawy Alt _____________________________________________ Patrzcie dzieci: tak się rodzą neologizmy I wszystko jasne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2003 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 nie zacina się mu się prawy Alt Za to rozum zaciął sie na amen. To ja juz wolę prawy alt ________________________________________________ Nie patrzcie dzieci, bo będziecie takie same matoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.08.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Nie patrzcie dzieci, bo będziecie takie same matoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość maxym 31.08.2003 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Przyłóż 2 metrową łatę pod różnymi kontami Księgowy jakiś, czy co ? Płyty lubieją pękać na łączeniach Bo nie umią leżeć na nich spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 On przy pomocy tej dwumetrowej łaty rysował szubieniczki A w ogóle to Jasiu jest jajarz, więc trochę luzu proszę.... __________________________________ Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość maxym 02.09.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 On przy pomocy tej dwumetrowej łaty rysował szubieniczki Na murach ? trochę luzu proszę.... Na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.09.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 milimetr nie miara, centymetr nie szpara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość maxym 12.09.2003 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 milimetr nie miara, centymetr nie szpara Zdrowie ponurego63 http://members.lycos.co.uk/gifyzosi/smiles/piwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Zdrowie Twoje w gardło moje!!!! ___________________________________________ Jak to niektórzy elektrycy stają się klasykami A to ciekawe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.09.2003 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Jak to niektórzy elektrycy stają się klasykami Chyba tylko dla starego pokolenia. Młodzi wtedy w becikach leżeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Uśmiałem się , kiedy w czasie zakładania licznika w ZK starszy elektryk tłumaczył uczniowi "...i nie wierz,że elektryka prąd nie tyka...",a póżniej,aby to uwiarygodnić,pokazał pamiątki-blizny na swoich rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.09.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Chyba tylko dla starego pokolenia. Młodzi wtedy w becikach leżeli Sama zaczęłaś z tym termometrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Żeby nie było... dla tych, którzy naprawdę mają problemy Europejski Tydzień Świadomości Dysleksji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.09.2003 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Naukowe usprawiedliwienie większości flejtuchowskich zachowań językowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Dysleksja, dysgrafia to jedno, a nieuctwo i niechlujstwo językowe to drugie.Może tylko cieszyć, że kilka osób z forum jest "uczulonych" na poprawność językową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.09.2003 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Z ową dysleksją i dysortografią, to ja tak trochę na dystans. Nie każdy kaszlący ma zaraz raka płuc - mógł się zwyczajnie przeziębić, bo nie chciało sie takiemu ciepłych majtek włożyć Ale prawie każdy robiący błędy ogłasza się natychmiast dysortografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts