Nefer 26.12.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 To już rok. Chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować - wiele się nauczyłam, wiele otrzymałam wsparcia, nieraz śmiałam się do łez, nieraz płakałam z Wami. Poznałam wielu wspaniałych ludzi: mądrych, ciepłych, dobrych, rozumiejących, zwariowanych, dzielących się wiedzą, której tak potrzebuję, trzynających za rękę.... Dzięki Kochani http://slub.onet.pl/_i/obrazki/przyjecie/toast.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.12.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 dziekuje , ze jestes i mam nadzieje , ze bedziesz z nami do konca swiata ...a nawet jeszcze dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.12.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Ty też jesteś kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 gratuluje Nefer'ko... jak to mówią...najtrudniejszy jest pierwszy roczek :D a potem już z górki :D no dobra.. żartowałem.... każdy rok na forum jest równie fajny :D wiem coś o tym.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2006 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 :):) Mam też nadzieję, że mój dziennik w drugim roku będzie bardziej "merytoryczny" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 :):) Mam też nadzieję, że mój dziennik w drugim roku będzie bardziej "merytoryczny" :) nie wiem dlaczego uważasz że twój dziennik jest mało merytoryczny, ja uważam że jest bardzo, pokazuje wiele typowych dylematów i pułapek przed jakimi staje inwestor zanim wbije pierwszą łopatę, to ta najbardziej niedoceniana i zapominana część procesu budowlanego a znając twoj styl to z niecierpliwościa czekam kiedy zacznie się budowanie, bo jestem ciekaw twoich komentarzu do pewnych sytuacji których nie sposób uniknąc na budowie, pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 No patrzcie ,to juz rok nam tu zycie zatruwa na drugie to stawiam pifko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2006 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 No patrzcie ,to juz rok nam tu zycie zatruwa na drugie to stawiam pifko ... Sellinku - pifko - z Tobą - zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.12.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 gratulacje a swoj pierwszy post pamietasz? http://pasztecior.fm.interia.pl/torcik%20-%20urodzinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 29.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Podnoszę wątek.Dziś pękła mi 40-tka;) Pomimo tego jestem jakaś taka...szczęśliwa.Dziękuję Wam,że jesteście i pozdrawiam wszystkich urodzonych 29 czerwca http://wwYmqnJNgw.youtube.com/watch?v=D8s_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts