T-rex 26.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Witam, wiem ze troszke tematyka inna - ale mam nadzieje ze ktos zyczliwy wspomoze mam pytanie - w ktorym momencie staje sie niezbedne zalozenie wlasnej dzialalnosci gospodarczej ? gdy z czegos co robie czerpie zyski ? bo sprawa ma sie tak: mam sobie stronke - ot taki regionalny portalik - ktory sie rozwija - i reklamujemy sie, narazie na zasadzie reklama za reklama - ja reklamuje np. TV regionalna a TV mnie na antenie, czy jak OSK a OSK mnie oklejajac swoje L-ki. Narazie korzysci materialnych z tego nie mam - moze kiedys i czy musze miec teraz dzialalnosc ? czy nadal moge sobie ot tak prowadzic portalik i reklamowac sie ? czasem z zewnatrz moze sie wydac dziwne ze nic z tego nie mam ... no ale puki co nie mam [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 26.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 witam Polecam lekturę dobrego forum http://www.olenka.pl/forum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts