12krzysiek 27.12.2006 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 To mój pierwszy post tutaj z zapytaniem, szukałem podobny ale niestety Robię kuchnie szafki i mam problem.Ma być wysoka szafka(60cm x 230) do sufitu, w niej zmywarka do zabudowy 60-tka, nad nią piekarnik, itp.Wiem że piekarnik i zmywarka są pod 60-tkę ale jak to się ma w rzeczywistości Zmywarka ma 60cm, a piekarnik pod 60-tkę ? jak to zrobić?Szafkę zrobić szerszą o grubość dwóch płyt, a w miejscu piekarnika dołożyć brakującą ? Proszę o poradęhttp://images1.fotosik.pl/317/ac608f3be4b08f0a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wydaje mi sie ze jezeli chcesz zmiescic dwa rozne wymiary w jeden to najprosciej jest zrobic na ten wiekszy wymiar a potem tak jakby droga szafke na ten mniejszy tylko ze to wszystko musi pasowac do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12krzysiek 16.02.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Już sobie poradziłem.Zrobiłem większą ,a w niej mniejszą (standardowy wymiar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts