Zochna 30.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ale Mundial Espania 82 !!!! Łaaaaaa wszystkie mecze obejrzałam, chociaż zaliczałam się jeszcze do srajtków, co więcej - ja je pamietam!!! Kamerun, Belgia......!!! ani Wlochy ani Peru - tylko Polska i Kamerun ! qurcze - tez pamietam - te emocje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ... hydrauliczny T-100S ... wydaje mi sie, ze to był T - 100M ... .... ... ... dzięki brzoza za przypomnienie ... oczywiście masz rację ... jeszcze przypomniały mnie się takie mniejsze, stare modele jak "Mazurek", "DT-75" i "Rumun" (niestety nie pamiętam symbolu ) ... sylwestrowo i noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 31.12.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ale Mundial Espania 82 !!!! Łaaaaaa wszystkie mecze obejrzałam, chociaż zaliczałam się jeszcze do srajtków, co więcej - ja je pamietam!!! Kamerun, Belgia......!!! ani Wlochy ani Peru - tylko Polska i Kamerun ! qurcze - tez pamietam - te emocje... Ja też! Najbardziej utkwił mi z pamieci mecz z Belgią. Boniek Smolarek i taki brodaty bramkarz Belgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 e... tam z 70 lat to nic nie pamietam no moze dla mnie sa wazne bo urodzilam sie w ostatnim roku lat 70-tych za to pamietam rozne fajne rzeczy z lat 80-tych - glownie cudne kreacje moje i moich kolezanek - ehhh te "lajkry". sweterki do pol lydki, plastikowe sandalki i poduchy na ramionach w kazdej bluzce... nadajace sylwetce ksztalty a la Cristall z Dynastii No i muzyke z lat 80 pamietam pierwsze dyskoteki na koloniach A w latach 70tych to nawet nie wiem czego tam sluchaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 31.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Ja tylko pamietam, ze jak coś się z 70-tymi muzycznie kojarzyło to był to straszny obciach /w wieku podstawówkowym w 80 tych/ A spodnice z tetry pamiętacie? Takie z falban, farbowane domowym sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ... jeszcze przypomniały mnie się takie mniejsze, stare modele jak "Mazurek", "DT-75" i "Rumun" (niestety nie pamiętam symbolu ) ... sylwestrowo i noworocznie Chef Paul Rumunek z niepokaźnym pługiem /o ile dobrze pamietam/ miał sybol S651 a Krazy /samochody które transportowały ten sprzet na podczołgówkach/ miały zuzycie paliwa 100l/100km ... później w ramach "cięć" obcieto im norme do 62 l/100 km ... mimo to paliwo w latach kryzysu paliwowego lało sie i tak strumieniami ... równiez pozdrawiam sylwestowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 31.12.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Rzut beretem odemnie budowano "Hutę Katowice". Sporo pamiętam, ale większość jest "nie na salony" Czasy to były, że ech.... Komu to przeszkadzało? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ... "krazy" to mała "miki" w porównaniu do "ziłów" ... to "były czasy" pzdr http://www.chefpaul.net/smiles/sNR2007_a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 A w latach 70tych to nawet nie wiem czego tam sluchaliscie Pod koniec lat 70tych zaczelam sluchac Mike Oldfielda i Pink Floyd I tak mi zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ja pamiętam sklepy "komercyjne" - co za trauma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ja pamiętam sklepy "komercyjne" - co za trauma.... Tam była do kupienia, też po odstaniu w kolejce, pyszna węgierska kiełbasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ja pamiętam sklepy "komercyjne" - co za trauma.... Tam była do kupienia, też po odstaniu w kolejce, pyszna węgierska kiełbasa. ... to mnie nie kręciło ... sam już robiłem kiełbasę i księżycówkę pzdr http://www.chefpaul.net/smiles/sNR2007_a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ja pamiętam sklepy "komercyjne" - co za trauma.... Tam była do kupienia, też po odstaniu w kolejce, pyszna węgierska kiełbasa. i polędwica sopocka ....ale na nią nie było nas stać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Kiełbasy nie robiłem, ale "gotowaliśmy wino" ze szwagrem. No i kiedyś weszliśmy z dzieckiem do sklepu 1001 drobiazgów. Nagle córka na cały sklep: :"a tu są czajniki w jakich wujek wino gotuje". My w nogi, a cała kolejka tarzała się ze śmiechu po podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ja pamiętam sklepy "komercyjne" - co za trauma.... Tam była do kupienia, też po odstaniu w kolejce, pyszna węgierska kiełbasa. i polędwica sopocka ....ale na nią nie było nas stać :) A teraz "sopocka" bywa po 12 zł w hipermaketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.12.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 ....a tu są czajniki w jakich wujek wino gotuje... ... ... mniam ... "brandy" ... "home made" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Tiaaaa, tymi ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Raz własnie degustowaliśmy ze śwagrem, czy moc odpowiednia, a wieczór był już i nagle córka przewróciła się i rozcięła sobie brodę. Głeboko. Trzeba było jechać do szpitala. Ja po "degustacji". Sąsiad który miał prawo jazdy - denacik.Pojechałem z duszą na ramieniu. Nie było wyjścia. Ratowanie zdrowia. Gorzej było z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Raz własnie degustowaliśmy ze śwagrem, czy moc odpowiednia, a wieczór był już i nagle córka przewróciła się i rozcięła sobie brodę. Głeboko. Trzeba było jechać do szpitala. Ja po "degustacji". Sąsiad który miał prawo jazdy - denacik. Pojechałem z duszą na ramieniu. Nie było wyjścia. Ratowanie zdrowia. Gorzej było z powrotem. Spowrotem to już pewnie trzeźwy jak świnia po takim przeżyciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Raz własnie degustowaliśmy ze śwagrem, czy moc odpowiednia, a wieczór był już i nagle córka przewróciła się i rozcięła sobie brodę. Głeboko. Trzeba było jechać do szpitala. Ja po "degustacji". Sąsiad który miał prawo jazdy - denacik. Pojechałem z duszą na ramieniu. Nie było wyjścia. Ratowanie zdrowia. Gorzej było z powrotem. Spowrotem to już pewnie trzeźwy jak świnia po takim przeżyciach... I z duszą na ramieniu. Udało się. Trzy szwy w drugim odwiedzonym szpitalu. Dziś prawie śladu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts