Bartt 11.05.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Właśnie po kilku dniach opanowałem Arcona 5+ Intersoftu (program nie do końca jest intuicyjny i rozgryzienie go w detalach trochę trwało ) Właśnie wklepałem cały dom. Efekt 3D i możliwość umeblowania, doboru kolorów ścian itd., spaceru po przyszłym domu są super! Polecam (na giełdzie płytka za 15zł ) Wersja którą mam ma niestety okrojone biblioteki mebli i sprzętu. Czy wiecie skąd można zciągnąć więcej? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bartt dnia 2003-05-11 14:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 fajna sprawa badziej interesowaloby mnie jednak rozmieszczenie domu na dzialcei rozplanowania dzialki- wiesz.. gdzie kwiatki, jakas choinka itdsa tam jakies mozliwosci rysowania pagorkowatosci terenu itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 11.05.2003 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 Oczywiście, nawet huśtawki i oczka wodne, ale lepszy do tego jest Wymarzony ogród tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Triton 11.05.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2003 To pewnie masz demo+craka, fakt mało obiektówkiedyś komputer świat publikował pełną wersje Arcona 3chyba w nr 3/00 miał ich dużo więcej /obiektów, tekstur/ była też na ich FTP.Jak nie znajdziesz to może podeśle coś mailem mam tego ok 200MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts