piotrasz 28.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nie ma to jak wylany tradycyjny strop monolityczny z akustyką nie ma problemow a i nie popeka jak niektore segmetowe polecam takie rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 29.12.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 miejsce na schody jest i to fajne, zreszta przewidziane w projekcie, przy scianie szczytowej w salonie, zawsze mi sie to podobalo, salon jest duzy i bedzie z niego widac cudne schody:-) To kwestia upodobań, ja natomiast nie lubię jak są w salonie schody. Psują wizerunek, przeszkadzają. Zostaje zaburzona funkcja salonu - reprezentacja, wypoczynek, kominek, spotkanie z gośćmi; na rzecz komunikacji między piętrami. To bywa denerwujące w domkach gdzie mieszka więcej osób niż 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tristan 05.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ja jestem natomiast ciekawy jakie są różnice w kosztach wykonania stropu w tym domku. Który z nich wyjdzie taniej, przy wzięciu pod uwagę, że góra zostanie zaadoptowana tak jak w propozycji architekta (schody na ścianie szczytowej salonu)? Czy ktoś także wie jakie są ogólnie różnice w wykonaniu stropu monolitycznego i drewnianego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 06.01.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Piękne (np. drewniane) schody to niewątpliwie ozdoba, również w salonie, ale takie ich umiejscowienie może być czasami niewygodne i krępujące. Podzielam zdanie Artura K. - schody poza salonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts