NOTO 27.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Nie mam już zbyt wiele drewna (niby suchego) i skazany jestem na mokre. Jakie wybrać aby nie zabić kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mockba 27.12.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jak juz palisz mokrym to brzoza pali sie d0brze nawet swierzo scieta... najgorszy jako mokry jest dab... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon1234 27.12.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Nie mam już zbyt wiele drewna (niby suchego) i skazany jestem na mokre. Jakie wybrać aby nie zabić kominka ? Jesli nie zabijesz mokrym kominka to komin na pewno ci sie uda,a wtedy klopoty moga przerosnac koszt zakupu suchego drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzrejs36 27.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Śmiało możesz palić mokrym drewnem;grab,buk mimo ze mokre nawet dobrze się palą.A o komin się nie martw, przyjdzie kominiarz i komin wyczyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simon1234 27.12.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Śmiało możesz palić mokrym drewnem;grab,buk mimo ze mokre nawet dobrze się palą.A o komin się nie martw, przyjdzie kominiarz i komin wyczyści. ciekawy jestem jak wyczyści smole w kominie i wykwity na zewnatrz komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 28.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Przy mokrym wychodzi 2xwięcej opału(trzeba zagrzać coby woda odparowała)Akacja też sie nadaje do palenia świeża(zawiera mało wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts