Krzysztof Pawlinski 27.12.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam, Poszukuje sprawdzonego architekta wnętrz. Proszę o pomoc. Pozdrawiam krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Zapraszam do mojego dziennika - tam znajdziesz niektóre pomysły mojej pani architekt. Jak Ci się spodoba - daj znać, wyślę na priv namiary. Nie wiem skąd piszesz - sprawa dotyczy W-wy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.12.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Krzysztofie, może określ sie geograficznie, żeby architekt ze Szczecina nie jechał do Zagórza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 28.12.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 A ktos moze zna architeka i w ogole jakies ekipy wykonczeniowe ze szczecina ? jesli tak to prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 04.01.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A ktos moze zna architeka i w ogole jakies ekipy wykonczeniowe ze szczecina ? jesli tak to prosze o namiary. poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 24.01.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dolacze sie i ja zprosba o namiary na architekta wnnetrz i ekipe do prac wykonczeniowych. Pozdrawiam .Krzymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 24.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Szukam architektki (-ta) wnetrz z Wawy i okolic, ktory pomoze w aranżacji wnętrz bez bankrutacji (w rozsądnej cenie) Bylabym zobowiazana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Julka - nie bawię się tak - przecież miałyśmy się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 28.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Julka - nie bawię się tak - przecież miałyśmy się dogadać ale kiedy przyjeżdzasz działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 26.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ja też szukam architekta wnętrz w rozsądnej cenie... interesuje mnie przede wszystkim wykonawstwo projektu układu funkcjonalnego:rozmieszczenie ścian działowych, drzwi, elementów wyposażenia takich jak kominek, szafy, półki, rozplanowanie łazienek i kuchni.mile widziana wizualizacja 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agness_s 02.03.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 wysłałam ofertę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts