halszka31 27.12.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Życie postawiło nas pod ścianą. Potrzebuję otuchy, wsparcia ...i porad. Cale życie mieszkałam na swoim. Jeden dom przepisany na syna. Drugi -wyremontowany systemem gospodarczym został podpalony z całym dobytkiem w 2003 r.Dostałam mieszkanie socjalne- slumsy.Nieszczelne kominy,i zatrucie...Uszliśmy z życiem,uraz został. Jesteśmy po 60-ce.Postanowiliśmy się budować, ..systemem gospodarczym.Wybrany projekt z Muratora to "Cichy" 70 m2. Starczy dla dwójki starszych osób. Moje zmartwienie to zdolność kredytowa(emerytura, renta).Dadzą? ile?... starczy? Pieniedzy mamy tyle,ile dostaliśmy za ziemię+zwrot pieniedzy za wyremontowane socjalne.Potrzebuję kąta,w który mam zamiar tchnąć "duszę" ....i ogrodu- wybiegu bo to moja pasja.Jakoś to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witaj Halszko z tego co piszesz zycie Was nie rozpieszcza ale w mysl zasady co nas nie zabije to nas wzmocni Dacie rade ! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts