andre59 27.12.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Od kilku dni korzystanie z forum jest koszmarem.Bardzo często próba wejścia na forum albo otwarcia tematu czy choćby napisania postu kończy się komunikatem o przekroczeniu czasu dostępu czy coś w tym rodzaju.Zdarza się też całkowite zrywanie połączenia.Problemy te sygnalizuje wiele osób. Czy informatycy mogą coś poradzić na ten stan rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 potwierdzam ......dzisiaj od 18,oo do 19,oo nie mogłam wejść na forum inne strony działaja prwidłowo .....nie jest to odosobniony przypadek -dzieje sie tak od kilku dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 27.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Potwierdzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 27.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Od kilku dni- co pewien czas- przekroczono czas- itd.. A myślałem, że mnie coś padło. Ale inne strony chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Jest takie mądre powiedzenie : "informatyku, jeśli twój program się wiesza - powieś się razem z nim" - to chyba ze starożytnej Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 potwierdzam to , co napisali moi poprzednicy przyzwyczailam sie juz , ze nie dziala mi automatyczne logowanie przyzwyczailam sie rowniez do tego , ze przy odswiezaniu strony wyskakuje ten durny napis informacja ale wieszanie sie forum i to tak czesto wykracza poza moja anielska cierpliwosc dzis weczorem w ciagu godziny wypalilam 10 papierochow tylko z tego powodu , ze pilnie chcialam odpowiedziec jednej z forumowiczek na zadane pytanie i nie chcialam byc posadzana o ignorancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 i znowu to samo !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Kuźwa, idę stąd - już mi ciśnienie skoczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.12.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 potwierdzam to , co napisali moi poprzednicy przyzwyczailam sie juz , ze nie dziala mi automatyczne logowanie przyzwyczailam sie rowniez do tego , ze przy odswiezaniu strony wyskakuje ten durny napis informacja ale wieszanie sie forum i to tak czesto wykracza poza moja anielska cierpliwosc dzis weczorem w ciagu godziny wypalilam 10 papierochow tylko z tego powodu , ze pilnie chcialam odpowiedziec jednej z forumowiczek na zadane pytanie i nie chcialam byc posadzana o ignorancje Właśnie, przez to wieszanie się forum to ja Sylwestra spędzę w domu, a nie z Froschką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Potwierdzam Wczoraj o mało mnie szlag nie trafił Albo mnie wywalało , albo przy próbie pisania postów miałam komunikat o nieokreśleniu rodzaju postu , czy coś w tym stylu , albo się forum wieszało Co do automatycznego logowania czasami go nie ma I tak jest praktycznie codziennie , z reguły wieczorkiem . I jak zauważyłam nie zależy to od ilości osób przebywających w danej chwili na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 potwierdzam to , co napisali moi poprzednicy przyzwyczailam sie juz , ze nie dziala mi automatyczne logowanie przyzwyczailam sie rowniez do tego , ze przy odswiezaniu strony wyskakuje ten durny napis informacja ale wieszanie sie forum i to tak czesto wykracza poza moja anielska cierpliwosc dzis weczorem w ciagu godziny wypalilam 10 papierochow tylko z tego powodu , ze pilnie chcialam odpowiedziec jednej z forumowiczek na zadane pytanie i nie chcialam byc posadzana o ignorancje Właśnie, przez to wieszanie się forum to ja Sylwestra spędzę w domu, a nie z Froschką . no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.12.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Wracaj, stare forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Nie tylko wieczorkiem. Od 15 min wywaliło mnie 2 razy, logować się musiałem oczywiście, wiadomośc z zegarkiem w ręku wysyłała się 2 minuty, strona wchodzi czasem od razu, a czasem po minucie. Nie na moje zdrowie. Z wyglądem się pogodziłem- co cię nie zabije to wzmocni- ale to przekracza moją cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 28.12.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 U mnie tak samo, jak u was: 1. komunikat o przekroczeniu czasu,2. jak już cudem wejdę na forum, to oczywiście nie dziala automatyczne logowanie (od czasu nowego forum zadzialało raptem kilka razy),3. wczytywanie stron trwa koszmarnie długo, i często kończy sie komunikatem o przekroczeniu czasu wlasnie. ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 28.12.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Aha, i ta durna "informacja" zamiast nieczytanych postów, też nie jest mi obca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.12.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja mam jeszcze gorzej, czasem poprostu wcale mi sie strona z forum nie laduje, mam "biala strone" nawet komunikatu nie ma, poprostu jakby forum zniknelo, w dodatku chyba nie dziala powiadamianie o odpowiedziach w "sledzonym" watku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 28.12.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Jest tragicznie, ostatnio nawet wejść się nie dawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Potwierdzam, jak wyżej, widocznie zmiany poszły w złym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 To nie jest kwestia zmiany szaty graficznej forum, tylko problemy serwera. Być może jest to kolejna odsłona spamu. Problemy na forum opartym na phpBB bez żadnych rozszerzeń (a z takim mamy do czynienia) zaczynają się właśnie od dziwnych postów. Potem atak robotów netowych się nasila prowadząc do przeciążenia serwera i komunikatów takich jak opisujecie... Zmiana szaty graficznej nie ma tu nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.12.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 a na moim komputerze tylko strony baaaaardzo dłuuuuuugo się wczytują. Obywa się bez komunikatów. W domu, gdzie mam słabsze łącze, jest tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts