rrmi 05.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Trzeba zaczekac , az jedna taka forumowiczka zacznie straszyc , ze nie wejdzie nigdy wiecej na forum.Wtedy Redakcja sie przestraszy i cos z tym zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Wielce Szanowna Redakcjo forum się dupcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Trzeba zaczekac , az jedna taka forumowiczka zacznie straszyc , ze nie wejdzie nigdy wiecej na forum. Wtedy Redakcja sie przestraszy i cos z tym zrobi A ja akurat weszłam z powrotem, bo nie mogę żyć bez Ciebie i Twojego widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.01.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Trzeba zaczekac , az jedna taka forumowiczka zacznie straszyc , ze nie wejdzie nigdy wiecej na forum. Wtedy Redakcja sie przestraszy i cos z tym zrobi A ja akurat weszłam z powrotem, bo nie mogę żyć bez Ciebie i Twojego widoku Jeśli znowu popsujecie wątek wzajemnym okazywaniem sobie "życzliwości"............. http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.01.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ciągle mam problemy z forum, albo wcale nie chce się otworzyć, albo bezczelnie mnie wywala. Droga Redakcjo, czy to kara za krytykowanie "nowej szaty forum"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Wielce Szanowna Redakcjo forum się dupcy FORUM SIE DUPCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Wielce Szanowna Redakcjo forum się dupcy FORUM SIE DUPCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Wielce Szanowna Redakcjo forum się dupcy FORUM SIE DUPCY Potwierdzam. Może dostaniemy jakąś odpowiedź od PT redakcyjnych specjalistów - jak długo jeszcze? PS Lepsze jest wrogiem dobrego. Może jednak wrócić do poprzednich rozwiązań. To co od kilku tygodni się dzieje z Forum woła o pomstę do siódmego nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 06.01.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 I u mnie się kosmarnie dupcy - od kilku dni... Niechajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.01.2007 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Trzeba zaczekac , az jedna taka forumowiczka zacznie straszyc , ze nie wejdzie nigdy wiecej na forum. Wtedy Redakcja sie przestraszy i cos z tym zrobi A ja akurat weszłam z powrotem, bo nie mogę żyć bez Ciebie i Twojego widoku Jeśli znowu popsujecie wątek wzajemnym okazywaniem sobie "życzliwości"............. http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif Canna, do mnie możesz spokojnie pisać per "ty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Trzeba zaczekac , az jedna taka forumowiczka zacznie straszyc , ze nie wejdzie nigdy wiecej na forum. Wtedy Redakcja sie przestraszy i cos z tym zrobi A ja akurat weszłam z powrotem, bo nie mogę żyć bez Ciebie i Twojego widoku Jeśli znowu popsujecie wątek wzajemnym okazywaniem sobie "życzliwości"............. http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif Canna, do mnie możesz spokojnie pisać per "ty" a o sooo chodzi tutaj nie wywontek towarzyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 06.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Kurde, kurde, zrobię burdę Niech sie redakcyjni informastycy pozbieraja po Sylwestrze. Wywala mnie co i rusz, cholera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.01.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ciągle mam problemy z forum, albo wcale nie chce się otworzyć, albo bezczelnie mnie wywala ja żeby cokolwiek napisać nuszę logować się po parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 myslałem ,że tylko ja mam takie jajeczka .Dział techniczny tego nie potrafi bo oni nie muszą znać hasla i loginu.Normalnie tego nie czują i tyle.Zauważyłem jeszcze taka przypadłość.Szybkie przegladanie postów czyli przeskakiwanie z jednego na drugi w krótkim odstepie bardzo mnie wyburacza i potem musze długo czekać aż mi cuś pozwoli znowu wejść na forum.Nawet se zadzwoniłem i P.info był bardzo zdziwiony takim obrotem sprawy.Teraz znowu tak mam ale ide spać i jutro będe miał tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No i proszę , tylko sześć razy obejrzałem znajomą informację- przekroczony limit...itd. Za siódmym razem weszło już po 45 s. A czy się wyśle? kto to wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 co sie dzieje z tym Forum ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Q.... a że jego mać możecie zreagować i coś zrobic z tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Może do nich trzeba telefonicznie.... Może oni nie czytają forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 07.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Szlag i mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 07.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 witam Nie wiem czy ktoś panuje nad stroną techniczną forum. To co się dzieje to śmiało można o kant du...y rozbić. Czy nie stać Muratora na informatyka który zrobi z tym porządek?? Bo nie chcę myśleć, że Murator ma nas w du...ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts