ArtiW 09.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Oczywiscie, ze wyglad stony nie ma nic do rzeczy pod warunkiem, iz wszelkie aspekty techniczne pozostaly na tym samym poziomie. Ja mam wrazenie, ze cos zlego dzieje sie z serwerem. Niestety dosc cyklicznie powraca problem z otwieraniem stron forum. Przez moment myslalem, ze to cos zlego na laczach, ale inne strony hulaja. Wiec...? Serwer forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Podejrzewałem swój komputer o psikusy i łączność bo mam bezprzewodowy. Inne strony ładują się szybko i komputer się nie zawiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 09.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Podejrzewałem swój komputer o psikusy i łączność bo mam bezprzewodowy. Inne strony ładują się szybko i komputer się nie zawiesza. Ja wlasnie mam tak samo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 A Redakcja milczy. Pewnie też nie mają pojęcia co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jakieś 3h u mnie jest ok....zatfufam jak zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jakieś 3h u mnie jest ok....zatfufam jak zielona. Miałem problem około 9 rano, ale teraz chodzi świetnie. Tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.01.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jakieś 3h u mnie jest ok....zatfufam jak zielona. Miałem problem około 9 rano, ale teraz chodzi świetnie. Tfu, tfu Za to u mnie dramatycznie wolno, a łącze dobre... Tomek, może teraz nadają bardziej na północ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 09.01.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ale mnie nie o szate chodzi... stare chiba działało i takich jaj nie było... Sypie im się serwer i nawet jakby stara szata graficzna została po dziś dzień, to serwer dławiłby się tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ale mnie nie o szate chodzi... stare chiba działało i takich jaj nie było... Sypie im się serwer i nawet jakby stara szata graficzna została po dziś dzień, to serwer dławiłby się tak samo. wtedy się chiba nie dławił ja przynajmniej nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 jejku , jak mnie wkurzaja te zawiasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.01.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 g..... a nie lepiej od pol godziny bezskutecznie probowalam dostac sie na forum "nie znaleziono serwera" tia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Mam łącze które ma szybkość minimum 4Mb, a działa to wszystko gorzej niż na modemie 19200, który testowałem niedawno w domu W przeciwieństwie do innych nie zrywa mi połączenia i po sporym oczekiwaniu nawet mogę skrobnąć lub przeczytać coś, ale gdy nikt inny nie pisze to co tu czytać? Wczoraj przez dwie godziny nikt na forum nic nie napisał od 17.30 do 19.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Mam łącze które ma szybkość minimum 4Mb, a działa to wszystko gorzej niż na modemie 19200, który testowałem niedawno w domu W przeciwieństwie do innych nie zrywa mi połączenia i po sporym oczekiwaniu nawet mogę skrobnąć lub przeczytać coś, ale gdy nikt inny nie pisze to co tu czytać? Wczoraj przez dwie godziny nikt na forum nic nie napisał od 17.30 do 19.30. Bo wczoraj w tych godzinach: "Nie znaleziono serwera". Próbowałem. W tej chwili działa wolniej, ale nie wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Tomek, może teraz nadają bardziej na północ? Ja w tej chwili na południe od Warszawy. Okolice Piaseczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.01.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 U mnie akurat w tych godzinach serwera nie wywalało. Musiałem dlugo czekać na odświeżenie ale widziałem, że nikt nie może nic napisać.Nawet o 18.42 udało mi się wcisnąć posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Co drugie polaczenie w forum mi nie dziala a co jakis czas, mimo ze strona zaladowana do konca forum wyglada tak: http://www.cleo.risp.pl/murator.jpg Nowa skorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 No tak, ja tez się wku.......m, za każdym (prawie) razem ostatnio. Np. żeby napisać ten post walczyłam z forum od ponad pół godziny Mam już sposób - jak pokazuję "łączenie się z forum" od razu klikam jeszcze raz albo zamykam, a jeśli wskoczy na "oczekiwanie na ..." to jest szansa, że za 3 minuty strona się otworzy Ale najgorszy jest dla mnie brak reakcji przewspaniałej Redakcji I teraz ... wyśle mi się czy nie? *^(*#&(*^$(#*&49&(#*(&))&_(&$(*(_+_!*!)*!(^)!#_)*$#( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 09.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Usiłowałam dzis cos poodpisywać na forum, ale nie mam czasu po 5 razy wchodzic na stron,,e. 2 posty po prostu poszły w niebyt, a mnie wywaliło.Na zbitą mordę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 09.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Scheisseeeee , wywalilo mnie na dwie godziny A dla mnie to duzo , bo jestem uzalezniony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts