andre59 12.01.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Wyjaśniamy po raz kolejny: są problemy z serwerem, ponieważ oferta internetowa MURATORA jest bardzo duża, rośnie też popularność serwisu, jak i forum. Przepraszamy - staramy się, by problemy techniczne wyeliminować. Pozdrawiamy Po raz kolejny? wcześniej odzewu nie zauważyłem... ale dobrze, że redakcja dała znak życia cóż, pozostaje czekać na poprawę sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 15.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Trochę na ten temat pisałem tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1577722#1577722 A oprócz tego pragnę przeprosić za tą przerwę, która miała miejsce parę minut temu - mieliśmy awarię serwera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Bardzo wolno ...mułowato chodzi.Szate ma szara mimo ,że jestem zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 i posty są szare te nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 16.01.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wyjaśniamy po raz kolejny: są problemy z serwerem, ponieważ oferta internetowa MURATORA jest bardzo duża, rośnie też popularność serwisu, jak i forum. Przepraszamy - staramy się, by problemy techniczne wyeliminować. Pozdrawiamy Po raz kolejny? wcześniej odzewu nie zauważyłem... ale dobrze, że redakcja dała znak życia cóż, pozostaje czekać na poprawę sytuacji. Musze Redakcje bronic. Przez chwile bylo "troszkie" jakby lepiej... Znaczy nadal jest. Chodzi mulowato, ale chodzi. Najgorzej jest, gdy w ogole nic nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 od paru dni jest gorzej z przeładowywaniem stron, z wysyłaniem wiadomościczęsto trwa to - na sztywym łączu, prędkość ok. 600 kb/s - od kilkunastu sekund do minutyna modemach i łączach z komórek pewnie jeszcze dłużejtaka sytuacja nie występuje zawsze, ale jednak zdarza się ostatnio dość często a do tej pory było z szybkością FM naprawdę bardzo dobrze, wysyłanie trwało ok. 3-5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 20.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam!A dokładnie od kiedy to występuje? Interesuje mnie, czy może to mieć jakiś związek z wprowadzeniem dodatkowych modyfikacji tego oprogramowania, w których zmieniony został format linków. Pozdrawiam Dział techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.09.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Potwierdzam, że tak się dzieje od czasu do czasu. Majka znalazła sposób na wklejanie postów, jeśli trwa to zbyt długo.Po kilkunastu sekundach, mimo że post nie jest jeszcze wysłany w całości, daje "odśwież". Okazuje się, po ponownym wejściu na stronę, że post się ukazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam! A dokładnie od kiedy to występuje? Interesuje mnie, czy może to mieć jakiś związek z wprowadzeniem dodatkowych modyfikacji tego oprogramowania, w których zmieniony został format linków. witam również gorsze działanie Forum zauważyłem mniej wiecej od tygodnia jak pisałem wyżej, nie dzieje sie to zawsze, i mam wrażenie, jakby nie zależało od ilości użytkowników np. teraz są 332 osoby na Forum i bywa, że czeka sie trochę na przeładowanie strony nie są to jakieś długie chwile, ale jednak zmniejszenie szybkości jest zauważalne na pasku postepu [korzystam z Opery] najdłużej widoczny jest "Wysylanie żadania do forum.muratordom.pl" za to nie ma obecnie dawnych problemów z połączeniem z licznikami stron [hitgemius i inne], jakby ich wcale nie było PS: teraz chodzi jak burza a kilkanaście minut temu się ślamazarzyło - może to kwestia ilości połączeń z serwerem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 20.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dziękuję za informację. Ehm. Mam wrażenie, że nie ma takiego serwera, który potrafiłby stawić czoła użytkownikom naszego forum Ale z tego by wynikało, że nie jest to raczej bezpośrednio związane z tymi nowymi odnośnikami, gdyż one zostały wdrożone 2-3 dni temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.10.2007 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Jest OK, ładnie chodzą i stare, i nowe linki Zauważyłem jednak coś takiego: w wątku wielostronicowym kliknięcie na główny link tematu odsyła do strony właśnie oglądanej a to chyba niepotrzebne choć oczywiście problemu nie ma, to tylko zdublowanie funkcji odsyłaczy do stron [1, 2, 3... itd.] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 10.10.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 dzisiaj też masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts