kasia2803 27.12.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 witam!czy ktos mi podpowie krok po kroku jak sie uklada glazure na scianie i płytki na podlodze?na podlodze na pewno zostana stare płytki ,ktore sie trzymaja mocno,bylu dokladnie polozone,takze nie ma sensu ich zrywac.Co kupic oprocz plytek? Jak ja mam sie za to zabrac?najpierw sciana,potem podloga?Piszcie mi tu wszystko,plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 27.12.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 witam!czy ktos mi podpowie krok po kroku jak sie uklada glazure na scianie i płytki na podlodze?na podlodze na pewno zostana stare płytki ,ktore sie trzymaja mocno,bylu dokladnie polozone,takze nie ma sensu ich zrywac.Co kupic oprocz plytek? Jak ja mam sie za to zabrac?najpierw sciana,potem podloga?Piszcie mi tu wszystko,plissss Witam Wystarczy w googlach wpisać układanie płytek a wyswietli się sporo instrukcji. Miedzy innymi można ją znaleźć na stronie atlasu kliknij http://www.atlas.com.pl/doradztwo/instrukcje/instrukcja.php?c1=glazura&c2=Wst%C4%99p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 witam!czy ktos mi podpowie krok po kroku jak sie uklada glazure na scianie i płytki na podlodze?na podlodze na pewno zostana stare płytki ,ktore sie trzymaja mocno,bylu dokladnie polozone,takze nie ma sensu ich zrywac.Co kupic oprocz plytek? Jak ja mam sie za to zabrac?najpierw sciana,potem podloga?Piszcie mi tu wszystko,plissss w hipermarketach są takie gratisowe poradniki a jak nie to wejdź na str. producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.12.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jedna obok drugiej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 27.12.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 hm...druga nad pierwszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 druga z pierwszą...i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 27.12.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 jeśli ściana to jedna nad drugą, albo druga nad pierwszą...potem to jakoś idzie, byle zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laspalmas 28.12.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Najlepiej równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 28.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja układałem na podstawie ulotki rozdawanej w informacji w Castoramie. Nic nie odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 28.12.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 jeśli ściana to jedna nad drugą, albo druga nad pierwszą...potem to jakoś idzie, byle zacząć... No i oczywiście tym szorstkim do ściany/podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel237 28.12.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja układałem na podstawie ulotki rozdawanej w informacji w Castoramie. Nic nie odpadło '' jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 28.12.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja układałem na podstawie ulotki rozdawanej w informacji w Castoramie. Nic nie odpadło '' jeszcze Spoko, wyprowadzam się za rok. Może wytrzymają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 28.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 drogi kolego DEMEX... śmiem twierdzić, że przy dzisiaj dostępnych klejach i ich doskonałych właściwościach strona, którą zastanie przyklejona płytka nie ma najmniejszego znaczenia...W związku z powyższym- teoria, że klejenie tylko "tą" stroną jest jedynie słusznym rozwiązaniem zakrawa na wąskie horyzonty i brak otwartości na nowoczesne trendy w budownictwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia2803 28.12.2006 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dzieki za odpowiedzi!Jutro pojade po ta ulotke do castoramy .Wy sie smiejecie,a ja naprawde nie mam zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dzieki za odpowiedzi!Jutro pojade po ta ulotke do castoramy .Wy sie smiejecie,a ja naprawde nie mam zielonego pojecia kasia luz - ja też - podobnie jak o paru innych rzeczach - ale człowiek się uczy całe życie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 28.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dzieki za odpowiedzi!Jutro pojade po ta ulotke do castoramy .Wy sie smiejecie,a ja naprawde nie mam zielonego pojecia nie trzeeba jechać http://www.castorama.pl/porady/pokrycia-podlogowe/ukladanie-posadzki-z-terakoty.html#c383 popatrz tez na stron yobi leroy itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 28.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ulotka ulotką ale najlepsza jest praktyka...zaczynasz od najmniej widocznych, albo najlepiej zupełnie niewidocznych miejsc w domu - ja tak planuję chociaż w życiu nie kładłem kafli. Przedtem google-murator + "szukaj" oraz wywiad z praktykiem, ew. zaproszenie na popołudnie celem instruktażu i po sprawie. najwyżej "sie skuje" po roku albo przyklei nowe i będzie "trendi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 28.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ja będę zaczynał od kotłowni i zobaczymy czy ułoże jeszcze gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 28.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Chyba ta instrukcja z Atlasu jest lepsza , i fotki kolorowe :http://www.atlas.com.pl/doradztwo/instrukcje/instrukcja.php?c1=glazura&c2=Wst%C4%99p Gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demex 28.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 No i oczywiście tym szorstkim do ściany/podłogi drogi kolego DEMEX... śmiem twierdzić, że przy dzisiaj dostępnych klejach i ich doskonałych właściwościach strona, którą zastanie przyklejona płytka nie ma najmniejszego znaczenia...W związku z powyższym- teoria, że klejenie tylko "tą" stroną jest jedynie słusznym rozwiązaniem zakrawa na wąskie horyzonty i brak otwartości na nowoczesne trendy w budownictwie... I tu zgodzić się nie mogę z moim szanownym przedmówcą. Nie chodzi tu o nowoczesne trendy w budownictwie. W przypadku klejenia płytek stroną inną niż stosowana przez większośc inwestorów (gładkim do "góry", a szorstkim do ściany/podłogi) możemy mówić jedynie o trendach w wykańczaniu wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts