kasia w 27.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie!!! Będziemy budowali taki domek: http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=330 Czy ktoś może mi powiedzieć, czy 30 tys za robociznę stanu surowego zamkniętego to w porządku cena??? W tę kwotę facet wliczył: - wykop - ławy - ściany z oknami - drzwi zew. - strop - poddasze - kominy - dach z pokryciem - montaż okien dachowych Czyli dom bez instalacji i wykończenia wew. i zew. Bardzo jestem ciekawa waszych opinii Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.12.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 według mnie w miarę tanio , tylko dowiedz się czy ekipa solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Contelek 27.12.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 według mnie w miarę tanio , tylko dowiedz się czy ekipa solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Dużo za projekt...robota ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 28.12.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Ja dałem 36 kPLN netto za znacznie większy dom z podpiwniczeniem ale bez montażu okien. Cena jest "rynkowa", żadna okazja. Jakbyś poszukała pod budką z piwem to zrobiłabyś to za połowę tej kwoty ale przybyło by Ci siwych włosów. Ja wybrałem wariant z jedną ekipą dla całego stanu surowego z dachem i było OK. A siwych włosów przybyło mi swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna krupa 28.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.12.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Dzięki za wasze opinie.Jeśli chodzi o ekipę to są to ludzie poleceni. Widziałam na własne oczy ich robotę i nie mam żadnych zastrzeżeń.Poza tym instalacje będą robić też znajomi tego pana szefa - kierownika Bogdana. Po prostu ekipa polecona przez niego.Samymi kafelkami i podłogami zajmie się sam pan Bogdan, bo to jego specjalizacja. Dzisiaj będę dzwonić do innego pana Bogdana i porównam sobie ceny.Jeszcze raz dzięki.Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 28.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Bardzo tanio, ja buduję ten sam dom tylko parterówkę (C74 Bliski) i robociznę stanu surowego otwartego ekipy wyceniały mi od 22-25 tys. z fakturą już. A gdzie dach, okna???Fakt, że macie inne stawki ze względu na region Polski ale to i tak tanio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.12.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 cena rozsądna, a jeśli w dodatku ekipa sprawdzona i polecana, to brać i cieszyć się, że masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOLTEK 29.12.2006 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Według mnie to bardzo mało ja kupiłem projekt Waszej rodzimej firmy z Bielska Białej STUDIO ATRIUM GL356U i ceny jakie usłyszałem za postawienie i przykrycie to 60 - 65tyś więc jeśli ta ekipa jest nie zła to ja bym się nawet nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 29.12.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ZOLTEK, słonko... zmniejsz avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.12.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ZOLTEK, piękny domek, ale proszę o mniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.12.2006 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 No to już chyba mam ekipę. Nie wiem czy dalej szukać czy dać sobie spokój. Tym bardziej, że pan Bogdan zdeklarował, że może zacząć w czerwcu i postawienie stanu sur. zamkniętego zajmie mu około 2 miesięcy... W sumie jest on pierwszym budowlańcem, z którym rozmawiałam. Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 29.12.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 jeśli masz pewność co do terminów i wykonania prac tej ekipy to bierz śmiało! Ja jak już pisałam buduję też projekt pana Biryło tyle, że ten pierwszy najmniejszy, gdzie to co Ty masz na górze ja umieszczam na parterze, czas wykonania to 1,5 mies. na stan otwarty no i cena wyższa, tak, że bez zastanowienia!!Też zaczynam na początku czerwca bo taki pierwszy termin ma murarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 30.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Cena jak na Pomorze dobra. Można co prawda znaleść tańszych, ale najczęściej już bez rachunku lub z brakiem referencji. Podobno coś stawiali, tylko nie wiadomo co. Chociaż ja znam ekipę , która wziełaby za tej wielkości domek ok 16 tys. - ale bez okien, i dachu - oni specjalizują się tylko w murowaniu i betonowaniu, ale za to im to bardzo szybko idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOLTEK 30.12.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ZOLTEK, słonko... zmniejsz avatar Przepraszam za niedopatrzenie - avatar zmniejszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcioizi 01.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeg 02.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 kasia, możesz przesłać namiary na firmę, sprawdzę czy by się podjeli mojej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.01.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jak tylko wybudują mi dom to namiar wyślę od razu Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Kasia w, bardzo zdrowe podejście. Polecać, owszem, ale jak skończą robotę u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts